Fotbal intern

Dumitru Dragomir, impresionat de un jucător al FCSB-ului: „Va face carieră puternică”. Mesaj ferm pentru Gigi Becali

09.05.2021 | 12:23
Dumitru Dragomir impresionat de un jucator al FCSBului Va face cariera puternica Mesaj ferm pentru Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și-a schimbat brusc opinia despre un jucător al FCSB-ului. Cu 8 goluri și nu mai puțin de 14 pase decisive reușite în acest sezon, Olimpiu Moruțan l-a convins că are toate șansele să se bucure de o carieră impresionantă în fotbalul mare și să devină un om de bază al echipei naționale. Mai are nevoie doar depuțină forță în picioare”.

Ar trebui, într-un an de zile, să se perfecţioneze şi să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti şi la echipa naţională. Va face carieră puternică”, susține „Oracolul din Bălcești”, îndemnându-l, totodată, pe Gigi Becali să pună capăt criticilor.

ADVERTISEMENT

Până când profeția va deveni realitate, tânărul mijlocaș trebuie să-și ajute echipa în cursa pentru titlul de campioană. Cu doar patru etape rămase din play-off, „roș-albaștrii” se află pe poziția secundă, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

„Oracolul din Bălcești”  îi prevede un viitor strălucit lui Olimpiu Moruțan

Dacă prinde puţină forţă în picioare, Moruţan va fi unul dintre fotbaliştii buni din această ţară. Olimpiu este fotbalist! Eu l-am criticat că este destrăbălat în joc, dar este fotbalist, reţineţi ce vă spun!

ADVERTISEMENT

Ar trebui, într-un an de zile, să se perfecţioneze şi să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti şi la echipa naţională. S-au făcut greşeli în lanţ. Unii fotbalişti au fost umflaţi pentru un preţ mai mare, alţii au fost umflaţi şi au un preţ mult mai mare decât cei lăudaţi.

Părerea mea este că Moruţan ar trebui să mai rămână un an şi Gigi să nu-l mai critice. Va face carieră puternică!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru As.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a criticat după egalul cu CFR Cluj: „Tată, stai acolo și mori pe teren!”

În ciuda evoluțiilor bune din actualul sezon, Olimpiu Moruțan nu scapă de criticile patronului. Imediat după meciul cu CFR, încheiat la egalitate, 1-1, acesta i-a reproșat tânărului mijlocaș atitudinea din debutul reprizei secunde, când a cerut schimbare, în loc să „moară pe teren”.

Moruțan mi s-a părut bun, dar dacă te caută Milan și nu știu cine, ziceți voi, că la mine n-a venit nicio ofertă, și tu zici că nu mai poți, nu mai căuta, tată, să te duci la echipe mari, stai acolo pe teren și mori pentru echipă.

ADVERTISEMENT

El la pauză a zis că nu mai poate decât 15 – 20 de minute. Ce 15-20 de minute? Avea capul spart? Trebuia să stea pe teren. Îmi pare rău că am fost de acord cu schimbarea lui”, a declarat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,22 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT