Fotbal intern

Dumitru Dragomir, încântat de un tânăr de la FCSB: „Face acum 10 milioane de euro“

02.01.2021 | 10:30
Dumitru Dragomir incantat de un tanar de la FCSB Face acum 10 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir crede că FCSB va da lovitura pe piaţa transferurilor cu Octavian Popescu, puştiul-revelaţie din finalul lui 2020. 10 milioane de euro spune fostul şef de la LPF că e valoarea tânărului fotbalist.

Octavian Popescu a fost adus de la Universitatea Craiova la finalul lunii iulie şi a făcut rapid pasul spre prima echipă a lui FCSB, profitând şi de numeroasele absenţe cauzate de infectarea cu virusul pandemic.

ADVERTISEMENT

Prestaţiile lui au atras atenţia şi laudele multor oameni de fotbal de la noi, patronul Gigi Becali comparându-l chiar cu Gică Hagi, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo.

Dumitru Dragomir: „Alţii la 18 ani nu ştiu să meargă. El costă 10.000.000 de euro“

Florinel Coman şi Dennis Man sunt jucătorii pe care Gigi Becali a spus mereu că vrea să obţină zeci de milioane de euro, dar un nou nume se înscrie pe această listă.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, puştiul care a împlinit 18 ani pe 27 decembrie, este privit de mulţi ca unul dintre cei mai talentaţi fobalişti români. Şi nu doar de acum, ci din istorie.

„Cred că cea mai mare sumă o va lua pe juniorul ăla, Popescu. El a împlinit 18 ani de zile, alţii la 18 ani nu ştiu să meargă pe stradă. El costă acum 10 milioane de euro“, a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Popescu ăsta e fenonem. Numai Hagi a fost aşa“

Şi patronul lui FCSB este sigur că va da lovitura cu tânărul adus gratis de la Craiova. „Octavian Popescu… Sunt unii jucători buni, foarte buni, şi sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu?

Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepţie, de geniu. Numai Hagi a fost aşa! Aşa zic eu. Şi Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este aşa!“, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Iar Nicolae Dică îi prevede un viitor strălucit dacă se va ţine de treabă, inclusiv la naţionala României.

Laude şi de la rivali

Cornel Dinu, legenda rivalei istorice Dinamo, a fost şi el impresionat de calităţile demonstrate de Octavian Popescu în primele jocuri în tricoul roş-albastru. „Procurorul“ l-a asemănat cu un alt fost „câine“, Florea Dumitrache.

„Octavian Popescu seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat.

Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi“, a precizat Cornel Dinu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,57 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT