Sport

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali! Ce achiziție fabuloasă a făcut patronul FCSB: „A dat lovitura și l-a costat două firfirici!”

Mitică Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali și a dezvăluit ce achiziție fabuloasă a făcut patronul FCSB. Latifundiarul din Pipera a dat lovitura la Centrul de Copii și Juniori.
20.06.2024 | 22:46
Dumitru Dragomir la dat de gol pe Gigi Becali Ce achizitie fabuloasa a facut patronul FCSB A dat lovitura si la costat doua firfirici
Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali! Ce achiziție fabuloasă a făcut patronul FCSB: „A dat lovitura și l-a costat două firfirici!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dat lovitura la FCSB, cumpărând mai multe cluburi de copii și juniori din Capitală. Mitică Dragomir susține că patronul „roș-albaștrilor” îl va depăși pe Gică Hagi în ceea ce privește numărul de jucători crescuți în propria academie.

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali! Ce achiziție fabuloasă a făcut patronul FCSB: „A dat lovitura și l-a costat două firfirici!”

Gigi Becali i-a transferat pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu la FCSB și acum se gândește și la viitorul „roș-albaștrilor”. Latifundiarul din Pipera are în plan să îl depășească pe Gică Hagi la Centrul de Copii și Juniori.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a anunțat că Gigi Becali a achiziționat mai multe cluburi de juniori din București. Patronul de la FCSB are în curte mai mulți tineri fotbaliști talentați de la Lazio București și poate da lovitura cu ei în viitor.

„Nu a știu Gigi, dădea două milioane pe Drăguș. Și trei milioane dădea pe el, îl vindea cu 15, 20 de milioane de euro la ce noroc are la bani. Gigi a cumpărat diferite echipe particulare, am auzit acum că a cumpărat Lazio București.

ADVERTISEMENT

Acolo sunt doi, trei jucători trăsnet, care pot să crească. De unde află? Sunt mulți, sunt patru, cinci echipe private care au jucători foarte buni. Dacă îi iei la 10 ani nu știi, dar la 14 ani îți dai seama de ei.

A cumpărat multe cluburi private de copii și juniori. (n.r. Cât costă un club de copii și juniori) Două firfirici, 50, 60.000 de euro costă. O să îl bată și pe Gică Hagi la arie de selecție”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu, înlocuitorul lui Florinel Coman: „Ne va califica în Champions League”

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la scurt timp după ce a anunțat transferul internaționalului român la FANATIK LA EURO. Patronul FCSB își pune mari speranțe în Marius Ștefănescu.

„L-am luat pe Ștefănescu, care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Coman. Ștefănescu ne va califica în Champions League.

ADVERTISEMENT

Spuneau unii domne, cu cine concurează? Nu concurează, mă, cu nimeni. Ștefănescu va fi titular de drept nu va concura cu nimeni. (n.r. – O să ajungă și la echipa națională de la FCSB) Păi îl ia imediat acum.

I-am pus 10.000.000 de euro. O să plătească clauza. 10.000.000 i-am pus clauza de reziliere. După un an de zile o să o plătească și pentru ăsta”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, lovitură la FCSB! Anunțul lui Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT