Fotbal intern

Dumitru Dragomir laudă decizia lui Mircea Sandu în cazul Universității Craiova: ”Ar trebui să i se facă statuie în oraș”

28.01.2020 | 10:38
Dumitru Dragomir lauda decizia lui Mircea Sandu in cazul Universitatii Craiova Ar trebui sa i se faca statuie in oras
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, laudă decizia pe care a luat-o Mircea Sandu în 2012, atunci când a decis să acorde Universității Craiova un loc în Liga 2.

Dumitru Dragomir laudă decizia lui Mircea Sandu în cazul Universității Craiova: ”A făcut un lucru absolut de senzație”

”Craiova nu mai avea nimic și Federația e de felicitat că i-a dat loc în Liga 2. Lui Mircea Sandu ar trebui să i se facă statuie la Craiova”, a lăudat Dumitru Dragomir decizia lui Mircea Sandu în cazul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

”Hagi a pornit din Liga 4 cu orășelul lui, dar avea istoria Craiovei? Mircea Sandu a făcut un lucru absolut de senzație”, a mai spus fostul președinte al LPF la emisiunea Realitatea Sportivă.

Dragomir a dat-o exemplu pe Real Madrid

”Real Madrid era în faliment și era să se desființeze. Primăria Madridului i-a chemat și i-a ajutat să iasă din chestia asta, pentru că sunt o valoare mondială. Ați auzit în România de așa ceva?”, a afirmat Dragomir.

ADVERTISEMENT

După ce gruparea FC U Craiova, patronată de către Adrian Mititelu, a fost dezafiliată de FRF, Adunarea Generală a federației a decis ca noul club înființat în Bănie să primească direct locul în Liga 2.

Mititelu pregătește un nou proces

Această decizie a Federației Române de Fotbal nu a fost deloc pe placul lui Adrian Mititelu, care a amenințat în dese rânduri că va dovedi că gruparea sa este adevărata continuatoare a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a declarat la finalul anului trecut că va da în judecată clubul patronat de Mihai Rotaru pentru prejudicii și va începe un demers la FRF pentru a obliga formația Craiovei din prima ligă să își schimbe denumirea.

Cicâldău a avut oferte din Ligue 1

Universitatea Craiova din prima ligă a efectuată în această iarnă un stagiu de pregătire în Turcia, iar Dan Nistor, proaspăt transferat de la Dinamo București, este jucătorul cu cele mai bune cifre în prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău, unul dintre cei mai buni jucători de la Universitatea Craiova în ultimele sezoane, a fost foarte aproape de a semna în vara lui 2019 cu o grupare din Ligue 1. Informațiile au fost oferite în exclusivitate de FANATIK în iunie 2019 și confirmate luni, 27 ianuarie, de un fost secund al oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.40 este cota pentru ”2-6 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT