Fotbal intern

Dumitru Dragomir, mărturisire dură! ”Dacă mă condamnau, trimiteam motivările la ambasade. Apoi mă sinucideam!”

13.11.2018 | 22:58
Dumitru Dragomir a fost achitat printr-o decizie definitivă și a scăpat de închisoare
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a făcut o mărturisire dură după ce a scăpat de închisoare! Dragomir a fost achitat definitiv printr-o sentinţă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul în care inițial a primit  7 ani cu  executare. Dragomir a povestit că avea de gând să-și pună capăt zilelor dacă era condamnat.

”Mi-au făcut viaţa un chin! Cine îmi dă mie înapoi viaţa asta pierdută? Am mai spus-o: traduceam în engleză motivările, le trimiteam la toate ambasadele din lume şi mă sinucideam! Nu uitaţi că în prima condamnare mi-au dat 7 pentru delapidare şi 5 pentru evaziune fiscală! Cum să nu ştie un judecător că actele contabile se fac de către specialişti. Mi-au dat 5 ani şi pentru asta. Nu aveam nicio tangenţă cu acest proces. Am avut noroc că acest complet s-a aplecat aşa cum trebuie asupra procesului. Totul s-a bazat pe prezumţii, nicio acuzaţie reală. Avocaţii mei au adus nişte martori noi, n-aş spune că m-au ajutat, dar i-au ajutat practic pe ceilalţi. Nu mă gândesc la daune, mă gândesc doar cum să-mi liniştesc familia. Te poate doborî ce s-a întâmplat, dar sunt un om tare. De 15 ani sunt numai prin procese, probabil şi din cauza gurii mele. Dar niciodată nu am fost vinovat de nimic”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport

ADVERTISEMENT
Dumitru Dragomir, mărturisire dură după ce a scăpat de închisoare! Dragomir la Voluntari
Dumitru Dragomir în timpul unei conferințe de presă

Dumitru Dragomir, mărturisire dură după ce a scăpat de închisoare!

Dragomir recunoaște că deja a fost contactat de câteva cluburi, dar spune că nu se mai întoarce niciodată în fotbal. Fostul șef al LPF-ului știe și cine a vrut să-l înfunde.

„Ponta a chemat preşedinţii înainte cu o zi de Adunarea Generală ca să nu voteze cu mine. Apoi au vrut să mă bage la puşcărie. Nu vreau să mai aud de fotbal. Fotbalul este egal puşcărie. Am suferit enorm, dacă tăceam din gură…mi-a şi zis Ponta…dacă tăceam şi mă retrăgeam aveam linişte totală.Sunt 4-5 cluburi care  m-au sunat astăzi: două din liga 2 şi trei din prima ligă. Mi-au zis că îmi dau mână liberă, tot. Nu vreau să aud. Plecaţi de aici” a adăugat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT
  • 7 ani de zile era condamnarea inițială primită de Dumitru Dragomir

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri