Fotbal intern

Dumitru Dragomir, mărturisire înfiorătoare după ultimul proces în care a fost achitat! ”Dacă mă condamnau, trimiteam motivările la ambasade. Apoi mă sinucideam!”

15.01.2019 | 17:52
Dumitru Dragomir marturisire infioratoare dupa ultimul proces in care a fost achitat Daca ma condamnau trimiteam motivarile la ambasade Apoi ma sinucideam
ADVERTISEMENT

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a primit o veste cruntă. A fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că a primit peste 3 milioane euro mită. Nu e singurul proces în care Dragomir a fost implicat de-a lungul timpului. De altfel, în luna noiembrie, fostul șef de la LPF a făcut o mărturisire înfiorătoare la puțin timp după ce a fost achitat într-un alt dosar.

”Mi-au făcut viaţa un chin! Cine îmi dă mie înapoi viaţa asta pierdută? Am mai spus-o: traduceam în engleză motivările, le trimiteam la toate ambasadele din lume şi mă sinucideam! Nu uitaţi că în prima condamnare mi-au dat 7 pentru delapidare şi 5 pentru evaziune fiscală! Cum să nu ştie un judecător că actele contabile se fac de către specialişti. Mi-au dat 5 ani şi pentru asta. Nu aveam nicio tangenţă cu acest proces. Nu mă gândesc la daune, mă gândesc doar cum să-mi liniştesc familia. Te poate doborî ce s-a întâmplat, dar sunt un om tare. De 15 ani sunt numai prin procese, probabil şi din cauza gurii mele. Dar niciodată nu am fost vinovat de nimic”a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Dumitru Dragomir, mărturisire înfiorătoare după ultimul proces în care a fost achitat! Dragomir
Dumitru Dragomir a fost condamnat cu executare în urma dosarului drepturilor TV.

Dumitru Dragomir, mărturisire înfiorătoare după ultimul proces în care a fost achitat!

De data aceasta, Dragomir ar putea ajunge la închisoare într-un dosar al drepturilor TV. Procurorii DNA au adus probe conform cărora, în perioada aprilie 2009 – mai 2011, în calitate de om cu putere de decizie în cadrul LPF și cu sprijinul lui Florin Bădiţă, Bogdan Dumitru Dragomir şi Bodu SRL, Dumitru Dragomir a pretins suma de 3,5 milioane de euro de la Ioan Bendei, administrator RCS&RDS SA.Anchetatorii spun că nu mai puțin de 3.100.000 de euro au ajuns în conturile lui Dragomir sub forma unor plăţi făcute în cadrul unui contract de asociere în participaţiune, încheiat la data de 15 august 2009, pentru finanţarea unui local administrat de fiul lui Dragomir, Crystal Palace Ballrooms.
  • 4 ani de zile este condamnarea primită de Dumitru Dragomir în dosarul drepturilor TV