Fotbal intern

Dumitru Dragomir, mea culpa față de Burleanu! “Foarte bine face Federația”

15.11.2018 | 15:25
Dumitru Dragomir a pierdut șefia LPF într-un duel cu Gino Iorgulescu

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir și-a făcut un adevărat mea culpa față de Răzvan Burleanu! Acesta l-a lăudat pe președintele FRF pentru intenția de a schimba regulamentul, astfel încât formațiile să poată lua jucători de la echipele care îi formează fără să plătească. Deși mai multe cluburi de stat sau chiar private au sărit ca arse în urma acestei posibile legi, Dragomir crede că ea ar revoluționa modul de gândire. Dragomir spune că în acest moment mai multe formații bune nu reușesc să transfere jucători din raționamente financiare.

“Foarte bine face Federația! Bravo, foarte bine face. A început să schimbe lucruile. Iar eu am început să îmi schimb părerea despre Burleanu! Școlile de fotbal nu vor da faliment, la cluburile mici plătesc doar părinții. Cluburile mici nu dau niciun ban! Sunt echipe care nu au bani să ia jucători. Dacă există un jucător talentat, de ce să nu se ducă la un antrenor bun? Îți trebuie antrenori de valoare și terenuri bune. Asta lipsește în România. Dacă avem asta, îi batem pe toți”, a declarat Dumitru Dragomir pentru GSP Live.

Dumitru Dragomir, mea culpa față de Burleanu! Dragomir la conferință
Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Răzvan Burleanu pentru intenția de a schimba regulamentul

Dumitru Dragomir, mea culpa față de Burleanu!

De remarcat că regulamentul actual stipulează în mod clar faptul că echipele care își doresc să transfere juniori sunt obligate să plătească o grilă de formare. Dragomir crede că modificarea ar aduce un plus fotbalului românesc. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este dezamăgit de felul în care se mișcă lucrurile în acest domeniu. Dragomir a dat exemplu Federația și Guvernul din Ungaria care investesc serios în viitor.  “Bravo maghiarilor. Felicitări! Orban este un conducător de țară superdotat! Ai noștri nu fac nimic. Promit, dar nu fac! Federația sau cineva trebuie să se ducă peste Guvernul României, să le explice”, a adăugat Dumitru Dragomir

  • 17 ani a stat Dumitru Dragomir președinte la Liga Profesionistă de Fotbal

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri