Sport

Dumitru Dragomir nu e impresionat de numirea lui Șumudică la CFR. Ce favorită are la titlu: ”Anul ăsta el ia campionatul”

Dumitru Dragomir nu crede că numirea lui Marius Șumudică pe banca CFR-ului garantează un nou succes în Liga 1.
03.06.2021 | 17:42
Dumitru Dragomir nu crede că numirea lui Marius Șumudică pe banca CFR-ului garantează un nou succes în Liga 1.
ADVERTISEMENT

Numit recent în funcția de antrenor al CFR-ului, Marius Șumudică va avea mult de luptat pentru un eventual nou triumf în campionat. Altă echipă este favorita fostului șef de la LPF.

Dumitru Dragomir vede și în sezonul viitor o luptă în trei pentru câștigarea campionatului și a nominalizat echipa pe care o vede câștigătoare.

ADVERTISEMENT

De ce crede Dumitru Dragomir că altă echipă decât CFR va câștiga titlul

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că a venit rândul celor de la FCSB să câștige titlul în Liga 1.

”La Cluj e bine, e de lucrat. Părerea mea e că va avea adversari tari în Craiova și echipa lui Becali. Eu zic că Gigi are ambiție mare și anul ăsta el ia campionatul, chiar daca s-a dus Șumudică la CFR”, a spus Dragomir, la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul oficial a mărturisit că i-a sugerat lui Marius Șumudică să semneze cu FCSB și știe ce l-a determinat pe antrenor să refuze oferta lui Gigi Becali.

”Șumudică nu m-a sunat acum pentru că am senzația că s-a rezolvat contractul. Eu l-am sfătuit să se duca și la FCSB, că făcea treabă bună, dar cred ca i-a fost frică de suporteri.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere financiar, CFR e în primele echipe cu stabilitate, are lot bun, e o conducere serioasă, patronul e liniștit”, a explicat Dragomir.

Ce spune despre transferurile pe care le pregătește Gigi Becali

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate la începutul lunii aprilie, jucătorul care a fost debutat de Mirel Rădoi la echipa națională, Alexandru Crețu, a semnat deja cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Anterior și Andrei Cordea, de la Academica Clinceni a semnat cu trupa finanțată de Gigi Becali. Dumitru Dragomir spune, însă, că în această vară vor mai ajunge fotbaliști la FCSB și l-a lăudat pe Budescu.

”Am stat toată ziua ieri cu Becali și nu știu dacă am acceptul lui să vorbesc despre transferuri. Lasă să vă spună el, că e mai bine.

Transferă și din România și din străinătate. Jucători de naționala, categoric. Budescu arata bine, bai fraților. Ce a putut să slăbească, e formidabil. Nu știu dacă mai poate să fugă la cât a slăbit”, a adăugat Dumitru Dragomir.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT