Sport

Dumitru Dragomir nu este de acord cu înlocuirea lui Adrian Mutu. Ce propunere are fostul șef al LPF pentru banca celor de la FC U Craiova

Adrian Mutu a fost destituit după eșecul din derby-ul Craiovei 0-2 cu Universitatea. Chiar dacă rezultatele nu sunt de partea ”briliantului”, nu toată lumea consideră că este o decizie inspirată a oficialilor de la FC U Craiova.
04.10.2021 | 15:44
Dumitru Dragomir nu este de acord cu inlocuirea lui Adrian Mutu Ce propunere are fostul sef al LPF pentru banca celor de la FC U Craiova
Dumitru Dragomir
ADVERTISEMENT

FC U Craiova nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor suporterilor și a șefilor clubului patronat de familia Mititelu. Eșecul cu Universitatea Craiova i-a fost fatal lui Adrian Mutu.

Fostul selecționer de la tineret a fost anunțat că nu mai este antrenorul echipei, iar decizia a stârnit o serie de reacții vehemente ale oamenilor de fotbal din România.

ADVERTISEMENT

Antrenorul cu care a promovat FC U Craiova, propus de Dumitru Dragomir, familiei Mititelu

Doar 12 meciuri oficiale a rezistat Adrian Mutu pe banca echipei FC U Craiova. Entuziasmul din momentul promovării în primul eșalon s-a stins repede, iar rezultatele nu l-au ajutat deloc pe fostul mare atacant al României.

”Briliantul” a fost atacat din toate părțile, chiar și de partenerii de întrecere, cum a fost cazul lui Valeriu Iftime. Finanțatorul celor de la FC Botoșani a desființat jocul trupei lui Mutu, după egalul 1-1 din etapa a 10-a.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Craiovei a fost dominat într-o manieră categorică de trupa lui Laurențiu Reghecampf, iar statistica a arătat că FC U Craiova a încheiat meciul fără niciun șut pe cadrul porții adverse.

La câteva ore după eșec Mutu a fost dat afară de Adrian Mititelu Junior. În apărarea fostului internațional a sărit Dumitru Dragomir. Fostul șef de la Liga Profesionistă susține că Mutu e singurul care putea redresa situația, dar are și o soluție pentru banca echipei familiei Mititelu.

ADVERTISEMENT

”Mă așteptam la mai mult. Echipa lui Mutu nu avea nicio șansă, are echipă slabă de tot. Cred că l-au dat afară pe Mutu. Nu pleca el. Este o tâmpenie. Îl lăsam pe Mutu, cel puțin până în iarnă.

Cel mai bun era Mutu, dar dacă l-au dat afară. Cel mai bun este Trică. Și Neagoe este tare de tot, dar părerea mea este că Trică este cel mai potrivit”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Negocierile cu viitorul antrenor vor fi dure

Soluția lui Dumitru Dragomir nu este 100% pe placul lui Adrian Mititelu Junior. Eugen Trică a părăsit echipa la scurt timp după promovarea în primul eșalon din cauza neînțelegerilor cu administratorul clubului.

Deși este iubit de fanii din Peluza Sud 97, Trică are șanse destul de mici să revină în banca echipei FC U Craiova. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Eugen Neagoe este alesul conducerii.

Și în cazul lui negocierile vor fi dure dat fiind trecutul celor două părți. Neagoe a mai antrenat echipa lui Adrian Mititelu, în două rânduri, de fiecare dată colaborarea încetând cu scandal.

În mandatul lui Adrian Mutu, FC U Craiova a obținut 3 victorii, două în prima ligă și una în Cupă, 3 rezultate de egalitate și a înregistrat 6 eșecuri. Și golaverajul este unul negativ 8-13.

ADVERTISEMENT