Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă lui Gigi Becali și Adrian Mititelu în războiul cu FRF: “Burleanu e mai tare decât Iohannis”

Dumitru Dragomir a vorbit despre războiul lui Gigi Becali și Adrian Mititelu cu FRF. Cei doi patroni vor să îl îndepărteze pe Răzvan Burleanu de la conducere.
08.07.2024 | 09:30
Dumitru Dragomir nu le da nicio sansa lui Gigi Becali si Adrian Mititelu in razboiul cu FRF Burleanu e mai tare decat Iohannis
Mitică Dragomir, sfaturi pentru Adrian Mititelu și Gigi Becali în războiul cu FRF. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Războiul cu FRF a început atunci când Gigi Becali și Adrian Mititelu au intrat în contradictoriu cu Răzvan Burleanu. Fiecare patron are nemulțumirile sale, însă problema comună este modul prin care șeful Federației “impune” anumite reguli în fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă lui Gigi Becali și Adrian Mititelu în războiul cu FRF: “Burleanu e mai tare decât Iohannis”

Așadar, despre războiul cu FRF purtat de Gigi Becali și Adrian Mititelu a discutat și Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF cunoaște destul de bine situația Federației, dar și puterea pe care Răzvan Burleanu o are în această luptă.

ADVERTISEMENT

Astfel că Mitică Dragomir îi sfătuiește pe cei doi patroni de la FCSB și FC U Craiova să se oprească, deoarece nu vor avea nicio șansă să îl oprească pe șeful forului din fotbalul românesc.

“Nu e jale, că nu se întâmplă nimic. Vedeți-vă de treabă. Ștefan Popescu este un băiat foarte deștept. El a descâlcit ițele. Eu l-am descoperit pe el și el pe mine. El are dreptate în totalitate, 100%. Asta s-a știut din totdeauna, că Federația trebuie să intre în legalitate.

ADVERTISEMENT

Da, Federația este în ilegalitate, pentru că a dat justiția verdictul, dar în două săptămâni intră în legalitate. Ei să apeleze la Popescu, care știe să le rezolve problema în timpul ăsta. Mititelu niciodată nu o să câștige războiul cu Federația, pentru că ei sunt stat în stat. 

Pe Burleanu nu îl mișcă nimeni decât hotărârea Adunării Generale. Dacă se implică cineva să cheme președinții să îi amenințe, așa cum s-a întâmplat cu schimbarea lui Mircea Sandu. Burleanu e mai tare decât Iohannis”, a declarat Mitică Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Federația va intra în legalitate”

Dumitru Dragomir a recunoscut că FRF funcționează ilegal în acest moment. Însă, fostul președinte LPF susține că forul fotbalului românesc poate intra repede în legalitate, iar acest lucru depinde de un singur aspect.

“În funcție de ce va cere instanța, Federația va intra în legalitate. Doar să facă ceea ce vor cere ei. Nu se poate să faci altă Federație. Asta care e acum, e de fapt o asociație. Nu se poate așa ceva, pentru că nu votează nimeni cu Gigi și cu Mititelu. Nu e ca atunci când m-au dat pe mine afară.

ADVERTISEMENT

Burleanu este foarte tare, e tare și politic și în servicii, e tare în toate. Gigi e foarte deștept. Eu o să îi spun să meargă pe blat, pentru că iar se bagă într-un vârtej în care s-ar putea să iasă nasol. Te duci la război dacă știi că vei câștiga. Așa e și în sport”, a mai spus fostul președinte LPF.

Mitică Dragomir, sfaturi pentru Adrian Mititelu și Gigi Becali în războiul cu FRF

ADVERTISEMENT
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului:...
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului: „Bun venit!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre...
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre mare
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?