Sport

Dumitru Dragomir mizează pe Rapid în derby: „Dinamo nu poate obține nimic de la acest meci!” Exclusiv

Dumitru Dragomir e de părere că Dinamo nu poate să oprească Rapidul în derby-ul etapei a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1.
22.10.2021 | 16:24
Dumitru Dragomir mizeaza pe Rapid in derby Dinamo nu poate obtine nimic de la acest meci Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre derby-ul dintre Dinamo și Rapid din etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Dragomir consideră că echipa lui Mihai Iosif e mare favorită împotriva „câinilor” lui Mircea Rednic, singura problemă pentru alb-vișinii fiind absența lui Junior Morais.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, înainte de derby-ul dintre Dinamo și Rapid: „Nu ar fi o surpriză o înfrângere la scor!”

Mitică Dragomir nu ar fi surprins ca Dinamo să piardă din nou la scor după 6-0 cu FCSB și 5-0 cu Universitatea Craiova: „Cred că va fi un derby adevărat. La fotbal chiar e posibil orice. Nu m-a surprins victoria cu CFR Cluj. Îi va ajuta moral.

Joacă foarte bine mai ales în deplasare, însă dacă pierzi trei puncte te duci de la locul zece în jos. E greu pentru că nu mai sunt echipe puternice acum. Nu ar fi nicio surpriză o înfrângere la scor pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid revine pe stadionul din „Ștefan cel Mare” pentru prima oară după zece ani de zile, iar Dragomir consideră că este un avantaj pentru Dinamo: „E un dezavantaj mare pentru că Rapid că nu se joacă pe Național Arena. Gazonul îi avantaja pe Rapid”.

Dumitru Dragomir: „Numai el mai poate îndrepta situația la Dinamo”

Dumitru Dragomir consideră că Mircea Rednic este salvatorul lui Dinamo și soluția perfectă pentru alb-roșii în acest moment: „Strâmbul” e omul-dracului! Nu vă luați după absențele lui Dinamo. Numai el mai poate îndrepta situația la Dinamo. E și antrenor bun și cunoaște foarte bine situația de la minister și de la club de acolo. Nu mă aștept ca Dinamo să obțină nimic de la acest meci, dar cred că Rednic îi salvează!”.

ADVERTISEMENT

„Mitică de la Ligă” a vorbit și despre interdicția suporterilor pe stadioane din cauza restricțiilor COVID-19 și are un mesaj tranșant cu privire la acest subiect: „Mi se pare corect ca cei nevaccinați să nu aibă ce să caute nici în teren nici în afara lui! Și tot cei vaccinați au de suferit”. 

Dumitru Dragomir consideră că Rapidul a fost dezavantajată de arbitraj

„Oracolul de la Bălcești” e sigur că Rapidul va termina în primele cinci echipe în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, chiar dacă în opinia sa a fost dezavantajată de arbitraj:

ADVERTISEMENT

„Dați-mi un compartiment bun la Dinamo! Nici portarul. I-a tot schimbat. Singura problemă la Rapid e că lipsește Junior Morais. Pe Rapid i-au mai pârlit și arbitrii. Rapidul este o surpriză plăcută și cred că va fi în primele cinci echipe ale campionatului”.

FANATIK a anunțat în exclusivitate ultimele detalii legate de venirea lui Florin Răducioiu la Dinamo, iar Dragomir consideră că jucătorii lui Dinamo au nevoie de fosta mare glorie a clubului.

„Florin Răducioiu a fost o mare valoare a fotbalului românesc. Ar fi bine pentru Dinamo să îl apropie. Contează enorm să ai pe bancă un asemenea fost jucător. Dacă are foame de bani vine, dacă nu, nu. E un copil cuminte nu cheltuie mai mult de 1500 pe lună”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 6 ani au trecut de la ultimul derby în Liga 1 dintre Dinamo și Rapid
  • 10 ani au trecut de la ultimul Dinamo – Rapid jucat în Ștefan cel Mare
ADVERTISEMENT