Sport

Dumitru Dragomir pariază pe Gică Hagi în lupta la titlu: „E numărul 1, și ca manager, și ca antrenor!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir consideră că Farul și Gheorghe Hagi vor reuși să ia campionatul în cele din urmă. Pe ce se bazează fostul președinte al LPF.
19.05.2023 | 09:00
Dumitru Dragomir pariaza pe Gica Hagi in lupta la titlu E numarul 1 si ca manager si ca antrenor Video Exclusiv
Dumitru Dragomir pariază pe Gică Hagi în lupta la titlu „E numărul 1, și ca manager, și ca antrenor!”. Video Exclus
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a lansat încă o profeție la FANATIK și anunță că Farul va câștiga titlul în SuperLiga, iar Gheorghe Hagi va fi decisiv în acest demers.

Dumitru Dragomir mizează pe Hagi și Farul în finala campionatului cu FCSB: „S-ar putea să nici nu conteze absența lui Alibec”

Dumitru Dragomir e de părere că Hagi va câștiga titlul chiar și fără golgheter în ultimele două etape: „S-ar putea să nici nu conteze absența lui Alibec! Vai, mama mea, când vă aud…. Eh, eu am încredere în Hagi, că e mare antrenor. Nu în cel care îl critică pe Hagi și îl lovesc din toate părțile”. Horia Ivanovici îl contrazice însă pe „Oracol”: „A zis-o Hagi: Jucăm într-un fel cu Alibec și altfel fără el!”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Și în cazul în care va rata campionatul, Dragomir e convins de un lucru: „Asta e o meserie, nu o academie lingvistică. Să fie foarte clar. Iar Hagi o face super profesionist și e cel mai tare din țară la această oră. Să nu îmi mai spună mie că mai e x și y. E numărul 1 și manager și antrenor! 

Nu contează ce se întâmplă! Mă duc la meci. Mi-a promis că îmi dă patru locuri. Și dacă ia locul doi, faptul că a jucat cu patru juniori, dintre care unul are 15-16 ani! Că a jucat cu junior fundaș stânga, cu unul dintre cei mai buni mijlocași care face 20 de ani și cu încă vreo 2-3…. A folosit doar doi străini în toată echipa!”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e conștient de forța echipei lui Hagi: „Era să câștige și în 10 oameni la Craiova!”

Dumitru Dragomir a subliniat că Farul putea câștiga pe „Oblemenco” și în inferioritate numerică: „Era să câștige și în zece oameni! Știe meseria asta pentru că el a practicat-0. Până să ajungi maistru, trebuie să fii croitor! Le faci bine, ajungi maistru. Face costumele bine, iar cei care nu le poartă îl înjură! Nu ajung niciodată la costumele lui Hagi. 

Dacă mă împușcă mâine, mă omoară și vin și cu probe, eu nu cred așa ceva! Nu că nu îl cred în stare de asta pe Gigi Becali! Eu știu ce înseamnă el acum în credință și în minciună. Nu minte și nu face nimic în afara credinței și dacă știe că moare”.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a primit zeci de mesaje în care este acuzat că a luat bani de la patronul FCSB pentru a fi suspendat la ultimele două meciuri: „Sunt tâmpiți! Ce teoria conspirației. Înseamnă că ei nu știu în ce s-a transformat Gigi Becali. Dacă îl împuști ca să facă asta, nu face! Știu tot ce mișcă la el. El e subiect de studiu pentru mine. Prea a avut succese și e habotnic pe credință!”.