Fotbal intern

Dumitru Dragomir poate fi noul președinte al Rapidului: ”Am avut niște discuții”

04.08.2020 | 13:47
Dumitru Dragomir poate fi noul presedinte al Rapidului Am avut niste discutii
ADVERTISEMENT

Rapid nu a reușit să promoveze în Liga 1 la finalul sezonului 2019-2020. Șefii formației din București vor să facă schimbări în conducerea Rapidului, iar Dumitru Dragomir are șanse mari să devină președintele echipei.

Informația a apărut în urmă cu mai multe zile, iar fostul președinte de la LPF nu a negat posibilitatea, el a zis că îi trebuie timp de gândire.

ADVERTISEMENT

Împreună cu Dumitru Dragomir la Rapid ar urma să vină și anumiți oameni de afaceri, dar și un nou tehnician în locul lui Dan Alexa.

Dumitru Dragomir poate fi noul președinte al Rapidului

”Tată, momentan nu vă pot oferi prea multe detalii. Am la dispoziție timp de gândire cam o săptămână.

ADVERTISEMENT

La Rapid se vor schimba niște lucruri, iar decizia mea contează mult în funcție de aceste aspecte. Am avut niște discuții, dar încă nu sunt concretizate și nu este nimic oficial.

Vă rog să mă înțelegeți. Nu vă pot spune rolul meu, pe care s-ar putea să îl am la Rapid, dar vă pot confirma că au fost niște discuții”,a spus Dumitru Dragomir, pentru cei de la ProSport.

ADVERTISEMENT

Rezultatele Rapidului în play-off

Formația rapidistă a terminat play-off-ul din Liga 2 pe ultimul loc, poziția a șasea. Rapidul a reușit doar un gol în duelul cu Turris, în prelungirile meciului, încheiat 1-1. A fost golul care a făcut ca Turris să rămână în Liga a doua, iar FC Argeș să promoveze direct.

25 de puncte a acumulat Rapidul. În celelalte patru jocuri din play-off, giuleștenii au reușit să o învingă pe UTA Arad, cu 2-1, au fost învinși de FC Argeș cu același scor și au făcut două egaluri cu Petrolul Ploiești și CS Mioveni 0-0.

ADVERTISEMENT

În primul eșalon au promovat UTA Arad și FC Argeș, iar CS Mioveni va disputa un baraj cu echipa clasată pe locul 12 în Liga 1, în acest moment este vorba despre Poli Iași. Rapidul și-a propus promovarea în prima ligă, dar giuleștenii vor mai avea de așteptat încă cel puțin un sezon pentru asta.

ADVERTISEMENT