Fotbal intern

Dumitru Dragomir, poveste amuzantă cu Gigi Becali: “Îl ştiu de când n-avea doi bani şi lua cu împrumut”

30.09.2018 | 10:20
Dumitru Dragomir poveste amuzanta cu Gigi Becali Il stiu de cand navea doi bani si lua cu imprumut
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir şi-a aminitit o poveste amuzantă cu patronul de la FCSB, din trecut, pe când acesta nu intrase în afaceri, dar plănuia să o facă. În perioada 1997 – 1998, Gigi Becali i-a propus fostului preşedinte de la Liga Profesionistă de Fotbal să investească în terenuri.

Îl cunosc pe Gigi Becali de când nu avea 2 bani, lua împrumut de la toată lumea. A venit de 4-5 ori la mine şi mi-a zis ‘Nea Mitică, hai să să cumpărăm cu 50 de cenţi metrul de pământ. Am 17 hectare, luam cu 100.000 de dolari’. Ştii câţi erau acum? 100 milioane de euro. I am zis la mişto, ‘Pleacă, mă, dracu’ de aici.’

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, poveste amuzantă cu Gigi Becali

Eram cu un arab si un om politic, si vine Gigi şi zice ‘Aveţi, mă bani?’ În anii ’97-’98 era. ‘Sunt 100 de hectare de pământ. Bă, luaţi, că iau şi eu’. Atunci, cei doi au luat pământ, la fel şi Gigi şi eu nu. Peste 6-7 ani, am cumpărat eu de la el cu 40 de dolari, acum e 600 de dolar metrul. El ne-a vrut binele, domne. Gigi Becali! dacă ascultam de el, eram pricopsiţi. El ştie, le simte, o lecţie de afaceri”, a spus Dumitru Dragomir la o televiziune de sport.

Dumitru Dragomir, poveste amuzantă cu Gigi Becali. Patronul de la FCSB se bucură la finalul partidei cu Universitatea Craiova disputată pe 6 decembrie 2015
Dumitru Dragomir, poveste amuzantă cu Gigi Becali. Patronul de la FCSB se bucură la finalul unui meci

Echipa lui Gigi Becali, FCSB, joacă azi în Liga 1 Betano, urmând să evolueze de la ora 21:00, în faţa celor de la AFC Hermannstadt, urmând să fie transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Dragomir a istorisit o întâmplare cu Becali dinainte ca acesta să intre în afacerile imobiliare, cu care a reuşit să se îmbogăţească.

Citeşte şi:

ADVERTISEMENT