Sport

Dumitru Dragomir, „profeție” sumbră în cazul de dopaj al Simonei Halep: „E răzbunarea Serenei! Vor să-i dea 4 ani de suspendare!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir e convins că Simona Halep va fi executată! Cine a orchestrat întreaga mascaradă fostului număr unu mondial
25.05.2023 | 08:49
Dumitru Dragomir profetie sumbra in cazul de dopaj al Simonei Halep E razbunarea Serenei Vor sai dea 4 ani de suspendare Video Exclusiv
Dumitru Dragomir, „profeție” sumbră în cazul de dopaj al Simonei Halep „E răzbunarea Serenei! Vor să-i dea 4 ani de suspendare!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut din nou show la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ” și anunță un verdict extrem de aspru pentru Simona Halep, dublă acuzată pentru dopaj.

Dumitru Dragomir, indignat după o doua acuzație de dopaj a Simonei Halep: „Este o aberație!”

Dumitru Dragomir a comentat la emisiunea „PROFEȚIILE LUI MITICĂ coșmarul interminabil prin care trece Simona Halep: „Domne, e româncă, ce vă mirați! Ne-au luat toate bogățiile, vor să ne ia și medaliile și tot! Voi nu vedeți? Dacă ai niște s-au purtat cum s-au purtat cu Năstase, cu Nadia Comăneci, cu Hagi!

ADVERTISEMENT

Când faci bine, în loc să se întoarcă tot binele, se întoarce răutatea și disprețul că ești român și ai succes. Noi suntem un neam frumos, cu oameni deștepți! Au implantat răutatea și invidia care în 100 de ani nu mai scoatem”.

Fostul om de fotbal consideră că Simona Halep va fi crucificată: „Asta nu e acuzație, e o aberație! Ascultați ce vă spune Mitică Dragomir. M-am interesat și am vorbit cu doctorul Popescu. Ei vor să dea un exemplu pe plan mondial și n-aveau altă nație mai slabă decât a noastră. Au luat-o pe-asta!”.

ADVERTISEMENT

Această a doua acuzație ar avea ca scop doar să o accentueze mai mult potențialul dopaj cu Roxadustat: „Vor să pună de fapt o greutate pe vechea acuzație! Adică să îi dea patru ani cu alte cuvinte! Eu n-am vrut să spun asta”. 

Dumitru Dragomir, teorie fabuloasă: „Nu se răzbună numai Serena Williams”

Horia Ivanovici consideră că Simona Halep a deranjat foarte multă lume: „Se răzbună Serena Williams care e foarte puternică? Știi care a fost greșeala cea mai mare a carierei lui Halep, nu? S-a dus la Mouratoglou. A intrat în gura lupului! Mouratoglou, fostul antrenor al surorilor Williams și așa mai departe. Ăia sunt ca frații! Să vedem dacă o fi nevinovată, dar au terminat-o cu acuzația asta și imaginea”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir nu exclude sub nicio formă o asemenea variantă: „Nu se răzbună numai Serena Williams. Sunt mai multe. Eu i-am cunoscut și familia, o știu și pe ea. O iubesc ca pe fetița mea! De câte ori vine, mă pupă, cu taică-su sunt amic. Această fetiță, trebuie să aibă statuie la intrarea în Constanța”.

Scenariu suprarealist în scandalul Simona Halep: „Cei de la noi din țară au apăsat pe pedală!”

Dumitru Dragomir e de părere că Simona Halep a primit bețe în roate și din interior: „Convingerea mea este că și cei de la noi din țară au apăsat pe pedală, dar nu vreau să dezvolt. Ferească Dumnezeu dacă o prinde cu o viteză depășită. Îi face doar penal și o dă în toată omenirea. 

ADVERTISEMENT

Voi nu știți cât suntem de-ai dracu, de răi și negrii în cerul gurii?! Nu mai are nicio șansă! Dacă scapă cu un an este cea mai mare doamnă de pe fața pământului!

Au făcut însă asta ca să îi dea patru! Dacă ar scăpa cu un an înseamnă că e dreptate pe pământul ăsta! E destul și un an”, a concluzionat „Oracolul de Bălcești”.

VIDEO MAI JOS:

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt „live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT