Fotbal intern

Dumitru Dragomir pune tunurile pe un jucător de la FCSB, după eșecul cu U Craiova: „E destrăbălat”

30.04.2021 | 08:00
Dumitru Dragomir pune tunurile pe un jucator de la FCSB dupa esecul cu U Craiova E destrabalat
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir s-a înfuriat la culme pe un jucător de bază al FCSB-ului, după înfrângerea usturătoare suferită pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 0-2, împotriva Universității Craiova.

Nu-l cheamă nimeni la raport? Doar cu talentul nu faci nimic. E un mare talent, dar e destrăbălat în joc”, a răbufnit fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, imediat după meci, la adresa lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Cât despre maniera de arbitraj, chiar dacă ar fi acordat lovitură de la 11 metri în urma duelului dintre Nicușor Bancu și tânărul Adrian Niță, „Oracolul din Bălcești” nu consideră sub nicio formă că Istvan Kovacs a viciat rezultatul.

Dumitru Dragomir îl distruge pe Olimpiu Moruțan după derby-ul cu U Craiova

Craiova a fost o echipă cu o ambiție extraordinară atât în teren, cât și în tribune. Nu l-ați văzut pe Cârțu? Ce pasiune nemaipomenită pun oltenii! FCSB nu putea câștiga acest meci. Craiova a fost mai matură.

ADVERTISEMENT

Ce ambiție am văzut la echipa Craiovei! Mușcau din adversari, n-am mai văzut așa ceva de mult timp. Istvan Kovacs n-a făcut greșeli mari, dar eu aș fi dat acel penalty. Craiova nu putea pierde acest meci.

Mă așteptam ca FCSB să aibă un cap limpede. Dar Moruțan a vrut iar să iasă el în evidență. Nu-l cheamă nimeni la raport pe Moruțan? Trebuie disciplinat, nu se poate!

ADVERTISEMENT

Doar cu talentul nu faci nimic. E un mare talent, dar e destrăbălat în joc. Tănase nu poate juca dacă n-are un mijlocaș de creație. Mijlocul FCSB-ului a fost la pământ, acolo s-a jucat meciul. Lipsa lui Olaru duce la pierderea campionatului, ascultați-mă!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Gsp.ro.

„Nu poți face performanță doar cu tineret”

FCSB se află la doar două puncte de liderul CFR Cluj și păstrează în continuare șanse pentru câștigarea titlului, fostul președinte al LPF consideră că jucătorii din lotul actual nu au maturitatea necesară în astfel de meciuri.

ADVERTISEMENT

E greu ca FCSB să mai ia titlu. Poate mai aveau șanse dacă nu pierdeau cu Sepsi. Nu aici s-a pierdut campionatul (n.r. – cu CS U Craiova), ci cu Sepsi, meciul ăla le-a pus frână. 

Convingerea mea e că echipa FCSB-ului e mult prea tânără și doar cu tineret nu poți să faci mare performanță. În superioritate numerică, FCSB ar fi trebuit să o facă praf pe Craiova”, a conchis Dumitru Dragomir.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT