Fotbal intern

Dumitru Dragomir, replică dură pentru Nicolae Stanciu! „Ce treabă am eu cu el? Pot să-i spun că a jucat slab”

30.03.2019 | 16:03
Dumitru Dragomir replica dura pentru Nicolae Stanciu Ce treaba am eu cu el Pot sai spun ca a jucat slab

Dumitru Dragomir a avut o nouă replică dură pentru Nicolae Stanciu! Cei doi s-au lansat într-o dispută de la distanță după ultima acțiune a echipei naționale. Astfel, fostul șef al Ligii Profesioniste de fotbal l-a atacat pentru a doua oară pe mijlocașul lui Al Al Ahli. Lui Dragomir nu i-a plăcut deloc răspunsul primit de la Stanciu și a anunțat că își menține părerea legată de jocul prestat de acesta sub tricolor.

Dumitru Dragomir, replică dură pentru Nicolae Stanciu!

”Ce treabă am eu cu Stanciu? El să își vadă de treaba lui. Eu sunt suporter, nu mai sunt oficial, pot să vorbesc despre oricine, ce vreau. Pot să-i spun că a jucat slab. L-a văzut o țară întreagă că a jucat slab și el zice că a jucat bine”, a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal pentru Digi Sport.

Întreg scandalul a plecat după ce Dumitru Dragomir l-a criticat pe Stanciu pentru evoluția din meciul cu Suedia. Replica mijlocașului a venit repede, la finalul întâlirii cu Insulele Feroe, și a fost una destul de acidă la adresa fostului președinte al Ligii Profesioniste.

Dumitru Dragomir, replică dură pentru Nicolae Stanciu! Nicusor Stanciu in meciul de fotbal dintre Romania si Serbia, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 14 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Nicușor Stanciu, acțiune într-o partidă a României

Stanciu, replică dură

“Am tot respectul pentru Dumitru Dragomir, dar e imposibil să spui că trebuia să fiu schimbat după 30 de minute în condițiile în care Ilie Dumitrescu face o analiză la televizor și spune că am făcut o repriză bună. Nu ştiu ce interese au unii, dar mă uit cu oricine la prima repriză! Aţi dat pe toate site-urile ce a spus Dumitru Dragomir.

Ne uităm la prima repriză, facem o analiză a jocului meu şi al celorlalţi şi spuneţi dacă trebuia să fiu schimbat. Paradoxal, pentru mine a fost mai bună prima repriză, pentru echipă a fost invers. Hai să merg cu domnul Dragomir, să vedem prima repriză și să vedem cine a fost cel mai slab. Nu mă cred cel mai bun, dar nici cel mai slab nu am fost cum s-a scris”, declara Nicolae Stanciu, vizibil supărat, în urma reacției lui Dumitru Dragomir.

  • 7 goluri a marcat Nicușor Stanciu pentru echipa națională a României