Sport

Dumitru Dragomir sare în ajutorul prietenului Gigi Becali și îi propune la FCSB un fundaș central, titular în ultimul play-off. „Trebuie încercat!”

FCSB are nevoie urgentă de fundași centrali după ce i-a reziliat contractul lui Andrei Miron, așa cum Fanatik a dezvăluit în exclusivitate. Dumitru Dragomir îi sugerează lui Gigi Becali un fotbalist de 24 de ani.
02.06.2022 | 17:08
Dumitru Dragomir sare in ajutorul prietenului Gigi Becali si ii propune la FCSB un fundas central titular in ultimul playoff Trebuie incercat
Grigore Turda este propunerea lui Dumitru Dragomir pentru Gigi Becali, pentru postul de fundaș central. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a găsit apărătorul care îl poate face uitat pe Andrei Miron, care s-a despărțit miercuri de FCSB, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Un fotbalist de 24 de ani, propus de Dumitru Dragomir la FCSB

Fostul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal este mereu atent la tot ce mișcă în fotbalul intern. Astfel, Dumitru Dragomir a descoperit un fotbalist despre care spune că merită încercat și în care are încredere că îl poate înlocui cu succes pe Andrei Miron, care a semnat azi cu Hapoel Haifa, după ce a fost pus pe liber de patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care i-a luat ochii lui Dumitru Dragomir este Grigore Ioan Turda. Acesta evoluează pe poziția de apărător central, punctul nevralgic al vicecampioanei FCSB de ani de zile.

Fotbalistul de 24 de ani a jucat în 37 de partide pentru FC Argeș în recent încheiata ediție de campionat în Casa Pariurilor Liga 1, în 36 dintre acestea fiind titular.

ADVERTISEMENT

În plus, maramureșeanul măcar din punct de vedere fizic (măsoară 1,88 metri) întrunește calitățile pe care Gigi Becali și le dorește la un apărător central.

”FC Argeş are un fundaş central care trebuie încercat. Este vorba despre Grigore Turda. Sunt 4-5 fotbalişti în ţară care ar putea să joace şi la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Cifrele care îl fac atractiv pe Grigore Turda

Născut la Sighetu Marmației, în Maramureș, Turda a fost achiziționat de FC Argeș în urmă cu patru ani. S-a impus fără probleme în primul 11 al piteștenilor și a bifat 32 de meciuri, toate ca titular încă din primul sezon.

117 meciuri a adunat Grigore Ioan Turda în tricoul echipei FC Argeș în cele patru sezoane de când evoluează în Trivale

ADVERTISEMENT

800.000 de euro este cota lui Grigore Turda, conform tranfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT