Fotbal intern

Dumitru Dragomir se implică în scandalul Gigi Becali – Olimpiu Moruțan: ”El face ce vrea cu echipa, e jucăria lui”

05.02.2020 | 22:45
Dumitru Dragomir se implica in scandalul Gigi Becali  Olimpiu Morutan El face ce vrea cu echipa e jucaria lui
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se implică în scandalul în care finanțatorul Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe mijlocașul Olimpiu Moruțan pentru că și-a cumpărat o mașină în valoare de 100.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir se implică în scandalul Gigi Becali – Olimpiu Moruțan: ”Nu poate să-l acuze nimeni”

”În primul rând, sunt banii lui, așa că el face ce vrea cu echipa, e jucăria lui. Rețineți, e jucăria lui! Nu ia de la nimeni, pierde banii lui, așa că nu poate să-l acuze nimeni. Că nu are dreptate, e foarte clar”, a declarat Dumitru Dragomir despre scandalul Gigi Becali – Olimpiu Moruțan.

”Când vorbesc cu el, are explicațiile lui, râde și până la urmă face tot ce vrea. FCSB este jucăria lui, face ce vrea, pentru că sunt banii lui”, a mai spus fostul șef al LPF pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Anul ăsta nu are șanse la titlu, dar la anul îl ia sigur”

”Dacă ar mai fi unul cu 5% în club, atunci poate ar fi altceva, deși ar fi periculos. Dar așa, dacă vrea, mâine o desființează! Pentru Gigi e păcat că din cauza celor pe care le face la FCSB nu i se recunosc multe merite”, a afirmat Dumitru Dragomir.

”Face și o grămadă de lucruri bune despre care nu prea vorbește lumea. Ajută săracii, face biserici, face multe lucri bune despre care mulți nici nu știu. Oricum, o să vedeți că și la FCSB o să-și facă echipă tare. Anul ăsta nu are șanse la titlu, dar la anul îl ia sigur”, a precizat Mitică.

ADVERTISEMENT

”Iftime e unul dintre cei mai buni conducători”

Dumitru Dragomir îi dă dreptate patronului de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, care a spus că Gigi Becali le dă în cap cu toporul jucătorilor: ”Da, domnule, sunt de acord cu Iftime! Cum să nu fiu de acord? Eu n-am fost pe bune cu Iftime ăsta, că a votat împotriva mea, dar îl admir foarte mult”.

”Știe ce vrea, și-a îndepărtat de la club oamenii care se dădeau specialiști și erau profitori, mi-a plăcut ce atmosferă și-a făcut la club. E unul dintre cei mai buni conducători. Îi sută la sută”, a încheiat fostul șef de la LPF.

ADVERTISEMENT

Moruțan, atacat din toate părțile

FCSB a pierdut cu 0-1 meciul împotriva lui CFR Cluj, în primul derby al anului 2020. Gigi Becali  și-a făcut praf nu mai puţin de 7 dintre cei 11 titulari, dar  cel mai șifonat a ieșit Olimpiu Moruțan.

Și Helmuth Duckadam l-a atacat pe mijlocașul de la FCSB, despre care a spus că nu mai poate fi considerat un copil și l-a dat exemplu pe atacantul norvegian al formației Borussia Dortmund, Erling Haaland.

ADVERTISEMENT