Fotbal intern

Dumitru Dragomir se teme de ce e mai rău. “CFR și Steaua nu vor face nimic în Europa. E un blat total!”

12.05.2019 | 10:02
Dumitru Dragomir se teme de ce e mai rau CFR si Steaua nu vor face nimic in Europa E un blat total

Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) se teme de ce e mai rău. Acesta crede că CFR Cluj și FCSB nu vor face față în cupele europene și a explicat de ce. Mai mult, Dumitru Dragomir a criticat formația roș-albastră la finalul partidei cu Sepsi OSK, chiar dacă elevii lui Mihai Teja s-au impus cu scorul de 5-1 la Sfântu Gheorghe.

Dumitru Dragomir se teme de ce e mai rău și trage alarma pentru CFR și Steaua

„A fost o parodie. Steaua a câștigat degeaba. CFR Cluj e campioană. Părerea mea e că va fi meci egal cu Craiova. Dan Petrescu nu va risca nimic, nu va ieși din 30 de metri. Papură va risca, e un antrenor bun, dar nu are echipă să îi bată pe cei de la CFR Cluj.

Până nu se fac 16 sau 18 echipe, asta cu play-off și play-out e cea mai mare prostie scoasă vreodată de vreun om. Dacă îmi spui că o echipă de pe locul 5 să aibă mai puține puncte decât echipa de pe locul 10, iar aia de pe 10 să joace mai multe jocuri decât cea de pe 2, înseamnă că am înnebunit cu toții. CFR nu va face nimic în cupele europene. Nici ea, nici Steaua. Vom fi de râsul Europei. E un blat total peste tot”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Dumitru Dragomir în timpul unui meci de fotbal. Sursă foto: sportpictures.eu
Dumitru Dragomir în timpul unui meci de fotbal. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct pentru a câștiga titlul

CFR Cluj se află pe prima poziție în clasamentul play-off-ului, cu 47 de puncte, iar FCSB este pe doi, cu 45, dar grupare antrenată de Dan Petrescu are un joc în minus. Ardelenii se vor duela cu Universitatea Craiova, azi, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar aceștia au nevoie de un singur punct pentru a câștiga titlul în sezonul 2018 – 2019.

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, duminică, 19 mai, pe Arena Națională. În cazul în care Universitatea Craiova se va impune în runda a 9-a pe terenul celor de la CFR Cluj, atunci lupta pentru locul 1 se va da în ultima etapă, atunci când FCSB și gruparea antrenată de Dan Petrescu vor juca cu trofeul pe masă.