Sport

Dumitru Dragomir și Gigi Becali, rivali în domeniul imobiliarelor. Investiție colosală a fostului șef al LPF

Prieteni la cataramă, Dumitru Dragomir și Gigi Becali sunt rivali într-un domeniu care nu are nicio legătura cu fotbalul. Cei doi se numără printre cei mai mari dezvoltatori imobiliari.
15.08.2022 | 12:28
Dumitru Dragomir si Gigi Becali rivali in domeniul imobiliarelor Investitie colosala a fostului sef al LPF
Buni prieteni Dumitru Dragomir și Gigi Becali sunt rivali în domeniul imobiliarelor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul șef de la LPF, Dumitru Dragomir, nu are stare de când nu mai este implicat în fotbal. A intrat pe piața imobiliară și îi face concurență serioasă în domeniu bunului său prieten Gigi Becali.

Dumitru Dragomir construiește pe terenul lui Gigi Becali

Fostul președinte al Ligii profesioniste de Fotbal a prins gustul afacerilor imobiliare încă din vremea în care nu mișca nimic în fotbal fără știrea și acordul lui.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte din care a scos milioane de euro. Deși a ajuns la venerabila vârstă de 76 de ani, cel alintat de oamenii din fotbal ”Mitică de la Ligă” nu are stare.

Recent a demarat un nou proiect imobiliar în care construiește două blocuri chiar pe un teren al lui Gigi Becali, pe care și fetele latifundiarului dezvoltă proiecte în același domeniu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Investiția este uriașa, așa cum au fost și aspirațiile lui Dumitru Dragomir în fotbal. Nu se teme să pronunțe sume, chiar dacă veniturile i-ar putea atrage dușmani.

”Numai în aceste două blocuri, până le termin bag în jur de 16 milioane de euro, cu un împrumut bancar, pentru că fără un împrumut bancar ești mort”, a povestit Dragomir, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Cu cât se vinde un apartament în blocurile lui Dumitru Dragomir

Piața imobiliară este în continuă dezvoltare, iar Dumitru Dragomir știe acest lucru. Investește o avere în construcția celor două blocuri, dar și veniturile vor fi pe măsura așteptărilor.

”Cel mai ieftin apartament este în jur de 90.000 de euro, cel de două camere. Cel de trei camere în jur de 120-130.000, cel de patru camere – 200 şi ceva de mii şi penthouse – de la 800.000 de euro în sus Un penthouse are 720 de metri pătraţi.

ADVERTISEMENT

Am deja clienţi, dar să vedem dacă vrea fiul meu să le vândă, că vrea să le oprească pe toate patru. Vrea să dea două la un nepot, două la un nepot.

Dar au venit deja pentru două penthouse-uri, cele mari de 720 de metri, unul cu piscină, jacuzzi, cu saună , cu teren de tenis de masă. Este o nebunie. Eu nu fac cutii de chibrituri, fac apartamente peste cele stas”, se fălește Mitică Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT