Sport

Dumitru Dragomir și profețiile sale. Ce șanse au Rapid și Universitatea Craiova la titlu în SuperLiga. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit la emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre șansele la titlu ale Universității Craiova și ale Rapid.
09.02.2023 | 07:30
Dumitru Dragomir si profetiile sale Ce sanse au Rapid si Universitatea Craiova la titlu in SuperLiga Video Exclusiv
Rapid e pe locul 3 în SuperLiga, în timp ce Universitatea Craiova e abia pe locul 5. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir lansează încă o profeție în noua emisiune FANATIK! „Oracolul din Bălcești” știe de ce Rapid și Universitatea Craiova nu au șanse la titlu.

Mitică Dragomir, „profeții” despre Universitatea Craiova și Rapid: „Joacă prost afară”/ „Nu cred că e timpul lor”

Fostul președinte al LPF consideră că Universitatea Craiova și Rapid au soarta pecetluită în acest sezon: „Craiova joacă prost afară! Nu joacă deloc bine afară! Poate se schimbă situația cu Neagoe.

ADVERTISEMENT

Nu cred că e timpul Rapidului. Din punct de vedere al seriozității Rapidului și al experienței băncii tehnice, sunt bine puși la punct, numai că nu joacă ei”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea „Profețiile lui Mitică”.

VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir e de părere că Adrian Mutu are un jucător cheie: „Au început să joace. Săpunaru e piesă grea, de rezistență, cât o să îl mai țină și pe picioarele. Îi ține, strigă stânga dreapta…”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir surprinde: „Rapid are cel mai bun mijloc din țară!”

„Don Corleone” laudă compartimentul median al „giuleștenilor”: „Și ce nu vede lumea, cred că Rapidul are cel mai bun mijloc din țară! Cu jucători de travaliu, scot foarte mingi de la adversari. Mutu a făcut niște lucruri istețe și are și noroc”.

Mai e un lucru important pe care Rapidul a reușit să îl pună la punct: „Dacă n-ai noroc de jucători care să înțeleagă simbioza asta între linii sau nu se adaptează la așa ceva, nu sunt rezultate! Poate doar cu șansă!”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici e convins că Rapidul poate detona bomba în anul centenarului: „Să nu fie Rapidul marea surpriză anul ăsta, să ia titlul!”. Dumitru Dragomir nu crede însă că „alb-vișiniii” pot prinde podiumul: „Cred că vine în primele patru locuri anul ăsta”.

Rapid e pe locul trei în SuperLiga cu 45 de puncte, la șase distanță de liderul Farul Constanța, în timp ce Universitatea Craiova e abia pe locul cinci, cu 41 de puncte.

ADVERTISEMENT

  • 4,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X și peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT