Sport

Dumitru Dragomir, șocat de gestul umilitor la care a fost supus Mircea Sandu la meciul Generației de Aur: „Doamne, mi-ai dat minte”

Dumitru Dragomir a vorbit despre gestul umilitor la care a fost supus Mircea Sandu la meciul Generației de Aur și a fost șocat de ce a pățit fostul președinte FRF.
30.05.2024 | 23:40
Dumitru Dragomir socat de gestul umilitor la care a fost supus Mircea Sandu la meciul Generatiei de Aur Doamne miai dat minte
Motivul pentru care Nea Mitică nu a fost la meciul de adio al Generației de Aur. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul președinte FRF a fost prezent la evenimentul dedicat Generației de Aur și le-a oferit jucătorilor premiile de la finalul meciului. Pe timpul partidei, Mircea Sandu a văzut meciul din tribune, singur, iar Dumitru Dragomir a comentat gestul umilitor la care acesta a fost supus.

Dumitru Dragomir, șocat de gestul umilitor la care a fost supus Mircea Sandu la meciul Generației de Aur: “Doamne, mi-ai dat minte”

Dumitru Dragomir este de părere că gestul umilitor la care a fost supus Mircea Sandu este din cauza organizatorilor. Fostul președinte LPF nu dă vina pe jucătorii Generației de Aur și se bucură că nu a fost la eveniment să treacă prin același lucru.

ADVERTISEMENT

“Eu dacă nu aveam minte multă pe mine mă mâncau șacalii până acum. Am fost băiat deștept. Mi-a fost groază când l-am văzut în tribună când pe Mircea Sandu singur.

Scaune goale în dreapta și scaune goale în stânga. Atunci m-am felicitat că nu m-am dus. În primul rând, nu îi dai în tribună lui Mircea Sandu, îi dai în lojă. Nu stătea nici pe scaune foarte bune.

ADVERTISEMENT

Nu e vina lui Popescu, ci organizatorii l-au umilit. Deci, chiar m-am felicitat. I-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-a dat minte.

Îi mulțumesc lui Gică Popescu, pentru că mi-a dat două bilete. Nu știu exact unde au fost, dar i le-am dat doctorului Tatu, care are grijă de familia mea de o viață, pentru copiii lui”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Nea Mitică, despre duelul președinților Mircea Sandu – Răzvan Burleanu

“Datorită lui are clădirile federației. Sunt făcute de Mircea Sandu și mai puțin și de Mitică Dragomir și Kassai. Băi, oameni buni, ăștialalți de 11 ani n-au vopsit, nu că să facă ceva. 

Lasă ceva în urmă, ce bani? Toți tâmpiții fac bani. Ce junior valoros avem în țară asta, în afară de unul de la Craiova, nefinanțat de federație? A apărut datorită atracției pentru fotbal. Burleanu, ZERO.

ADVERTISEMENT

Că l-a pus Coldea și l-a arestat pe Gică Popescu cu o zi înainte? Poți să să îmi spui mie că are vreun merit că l-a pus Securitatea, SRI. Dacă nu-l aresta pe Gică Popescu…

Era consilier la Băsescu, pe probleme. Să știi de la mine, Coldea a fost săltat în funcție și așa a devenit Burleanu stăpânul fotbalului, al României.

Nu se poate așa ceva. Ce avantaj ai? Atâta nesimțire, stă în clădirile noastre, să nu trimiți tu, nu mie, să dea o invitație fostului președinte Mircea Sandu la niciun meci al echipei naționale? Mănâncă datorită forței cu care a fost numit președinte de niște infractori acum. Presupuși infractori, a mai spus Mitică Dragomir într-un dialog pe care l-a avut cu Horia Ivanovici despre Mircea Sandu și Răzvan Burleanu.

Motivul pentru care Nea Mitică nu a fost la meciul de adio al Generației de Aur

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”