Fotbal international

Dumitru Dragomir şochează după Dudelange – CFR Cluj 2-0: “A fost un meci pentru pariuri”

24.08.2018 | 13:08
Dumitru Dragomir socheaza dupa Dudelange  CFR Cluj 20 A fost un meci pentru pariuri

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a lansat o ipoteză şocantă după partida Dudelange – CFR Cluj 2-0, în manşa tur, din play-off-ul Europa League. Fostul conducător al întrecerii interne a vorbit într-o intervenţie la ProSport Live despre un posibil blat, dar este de părere că formaţia lui Antonio Conceicao se va califica în cele din urmă.

Avem echipe slabe, mă, nene! Avem un campionat de râs! Una dintre cele mai mari greşeli ale CFR-ului a fost schimbarea antrenorului. Şi acum de dimineaţă m-am uitat la reluări…dacă aş fi un şmecher, aş spune că a fost un meci pentru pariuri, dar dacă sunt un specialist spun că asta e valoarea fotbalului românesc.”, a declarat cel cunoscut şi sub apelativul de Mitică de la Ligă

Dumitru Dragomir o vede favorită pe CFR Cluj şi are o soluţie

CFR se va califica mai uşor decât Steaua, o să vă vedeţi. Eu simt fotbalul foarte bine!Să-l aducă înapoi pe Edi Iordănescu şi să-i dea afară pe ăia care l-au adus pe Conceicao. Ce, nu vrea Edi să revină? E, nu vrea pe dracu!”, a încheiat Dumitru Dragomir.

CFR Cluj a pierdut cu 2-0 în faţa luxemburghezilor de la Dudelange, în manşa tur din play-off-ul Europa League, iar trupa lui Antonio Conceicao va avea o misiune dificilă la retur. Micuţa formaţie a mai reuşit o surpriză de proporţii  în această campanie în momentul în care a eliminat în dublă manşă campioana Poloniei, Legia Varşovia.

Formaţia din Gruia va avea o misiune şi mai dificilă în condiţiile în care Emmanuele Culio a suferit o accidentare destul de gravă şi are şanse mici să evolueze la retur, iar Ciprian Deac este în continuare indisponibil după lovitura încasată în returul cu Malmo din turul al doilea al Ligii Campionilor.

Dumitru Dragomir şochează după Dudelange - CFR Cluj 2-0 4
Dragomir acuzaţii de blat după Dudelange – CFR Cluj 2-0

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei de sub Feleac, a vorbit la finalul partidei din Luxemburg şi a pus totul pe seama oboselii jucătorilor lui Antonio Conceicao. Ardelenii au avut câte două meciuri în fiecare săptămână, iar unii dintre jucătorii echipei au dat semne de oboseală.

”Am făcut un meci slab, am continuat slab și am terminat și mai slab. Mi s-a părut că echipa a acuzat o oboseală. Nu e o scuză, dar asta s-a întâmplat. Am fost avertizați că Dudelange e o echipă bună, care stă foarte bine din punct de vedere fizic. A dominat și Legia și să-și creeze ocazii. Noi n-am putut să impunem jocul, să ținem de minge, să pasăm și să punem poarta lor în pericol, am avut o singură ocazie mai clară. Nu aș fi crezut niciodată înainte de meci că se va întâmpla asta. Va fi greu. Sansele să-i batem sunt mari, dar ca să ne calificăm va fi greu”, a spus oficialul clujenilor.

”E o înfrângere dureroasă pentru noi și rușinoasă. Sper să întoarcem rezultatul în meciul de acasă, dar va fi greu. Toți știam că va fi un meci mai greu, dar efectiv n-am recunoscut echipa în seara asta și nu pot să spun mai multe. A fost o difrerență că ei au un campionat mai ușor și și-au amânat meciul de luni. Noi am jucat cu Dinamo un meci greu, echipa a jucat bine atunci, dar decontul a venit azi”, a adăugat Mureșan.