Sport

Dumitru Dragomir știe cine ar fi antrenorul ideal pentru FCSB: „E de o istețime rară”. Ce spune despre mazilirea lui Leo Strizu

Dumitru Dragomir nu este de acord cu decizia celor de la FCSB de a-l demite pe Leo Strizu. Fostul președinte al LPF a numit înlocuitorul perfect pe banca vicecampioanei României.
09.01.2023 | 13:24
Dumitru Dragomir stie cine ar fi antrenorul ideal pentru FCSB E de o istetime rara Ce spune despre mazilirea lui Leo Strizu
Leo Strizu ar putea pleca de la FCSB. Dumitru Dragomir nu este de acord cu decizia roș-albaștrilor. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fără Leo Strizu, antrenorul cu licență Pro al roș-albaștrilor. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a mărturisit că există șanse mari ca tehnicianul venit la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut să părăsească staff-ul clubului finanțat de Gigi Becali.

Dumitru Dragomir se opune plecării lui Leo Strizu de la FCSB: „Pe cine deranja? Mai spunea un banc, o poantă”

Leo Strizu a fost prima variantă a lui Gigi Becali pentru a numi un antrenor cu licență Pro pe banca roș-albaștrilor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Totuși, FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fără tehnicianul în vârstă de 55 de ani.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Leo Strizu ar putea părăsi corabia roș-albaștrilor, însă Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că decizia roș-albaștrilor este una greșită.

„Prostul mers al lucrurilor la Steaua (n.r. FCSB), când începe să meargă bine, cineva strică. Pe cine deranja dacă Strizu se ducea acolo, mai spunea un banc, o poantă, lucrurile au mers bine cu acești oameni, cu Pintilii și el. De ce să strici taraba? Dacă începi prost zici că nu a fost el”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a numit înlocuitorul perfect pentru Leo Strizu pe banca FCSB-ului: „E de o istețime rară”

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional al României, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Luțu și consideră că fostul fotbalist îndeplinește criteriile cerute de Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB.

Dumitru Dragomir îl consideră, de asemenea, pe Ionuț Luțu înlocuitorul perfect în urma unei eventuale plecări a lui Leo Strizu. „E de o istețime rară (n.r. Ionuț Luțu), altfel nu îl ținea Becali atâta timp după el, iar el de asta ar trebui apreciat, că rezistă lângă el.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai stăpânirea necesară și caracter nu poți rezista”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir. FCSB se află în perioada 8-20 ianuarie în cantonamentul din Antalya, unde va disputa două meciuri amicale. În absența lui Leo Strizu, Mihai Pintilii se va ocupa alături de staff-ul său de pregătirea lotului de la FCSB.

Leo Strizu, aproape de plecarea de la FCSB: „Nu se ştie dacă va mai fi el”

Leo Strizu, care câștigă 1.000 de euro lunar la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, ar putea părăsi corabia roș-albaștrilor conform ultimelor declarații ale lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT