Fotbal intern

Dumitru Dragomir, toți banii pe Nicolae Dică! „Nu l-aș da afară. E greu să găsești unul să lucreze cu Gigi. Poate Reghe”

08.12.2018 | 10:29
Dumitru Dragomir toti banii pe Nicolae Dica Nu las da afara E greu sa gasesti unul sa lucreze cu Gigi Poate Reghe
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir își pune toți banii pe antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică! Dragomir crede că în clipa de față Dică este singura soluție pe care o are la îndemâna latifundiarul din Pipera. Nu există alt tehnician în stare să lucreze cu Gigi Becali – atrage atenția fostul șef de la LPF.

„Nu l-aș da pe Dică afară pentru că e foarte greu să găsească unul să lucreze cu Gigi. Poate Reghe, altcineva nu stă două săptămâni.  Reghe e un tip inteligent, flexibil.Trebuie să fii tare să-l suporți pe Gigi. Tare și umil. Bergodi l-a dat afară din vestiar și după 3 minute era fără job. Sunt banii lui. E valabil peste tot în toată lumea. Nu există patron pe pământul ăsta să nu se bage. Aici e marea greșeală a lui Gigi. Plus că el nu face lucruri proaste. Dar sunt banii lui, nu îl poți condamna cu nimic”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Dumitru Dragomir, toți banii pe Nicolae Dică! Dragomir la Voluntari
Dumitru Dragomir vrea ca Nicolae Dică să joace cu mai mulți tineri în teren

Dumitru Dragomir, toți banii pe Nicolae Dică!

Dumitru Dragomir are și un sfat pentru Nicolae Dică. Fostul șef al Ligii ar vrea ca antrenorul FCSB-ului să joace mai degrabă cu tineri în teren și să lase pe banca de rezerve jucătorii în vârstă. Dragomir îi cere lui Becali să nu se zgârcească și să mai ia câțiva jucători de la Viitorul.

„Ar trebui cu banii ăștia să mai cumpere vreo 3-4 jucători de la Hagi. La mijlocul terenului toți fugeau ca mine. În afară de Nedelcu la mijlocul terenului nu mai lăsam pe nimeni. Hagi știe ce să le ceară. La Steaua ți se cere să fi direct performant. Eu aș fi jucat cu tinerii titulari indiferent de ce s-ar fi întâmplat. Ce să fac cu ăia de 39 de ani în teren? Să nu mai fie atâția străini în teren. Vin toate ciurucurile de afară la noi”, a adăugat Dragomir

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano