Sport

Dumitru Dragomir, tranșant după FCSB – Farul 2-3: ”Gigi Becali i-a dat meciul lui nașul”. Ce jucător a luat în colimator: “El, săracul…”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir a analizat meciul FCSB - Farul 2-3 la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” și este de părere că Gigi Becali i-a pus jocul pe tavă lui Hagi cu schimbările făcute.
31.01.2023 | 00:53
Dumitru Dragomir transant dupa FCSB  Farul 23 Gigi Becali ia dat meciul lui nasul Ce jucator a luat in colimator El saracul Video exclusiv
Dumitru Dragomir a analizat meciul FCSB - Farul 2-3 la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” și este de părere că Gigi Becali i-a pus jocul pe tavă lui Hagi cu schimbările făcute. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a pierdut dramatic partida de pe Arena Națională, scor 2-3, iar Adrian Ilie a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIschimbările făcute de ”roș-albaștri” după ce au marcat golul 2 au influențat tot ce s-a întâmplat mai departe.

Dumitru Dragomir îi contestă calitățile de antrenor lui Gigi Becali după FCSB – Farul 2-3

Într-o nouă ediție a emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a vorbit despre derby-ul FCSB – Farul 2-3 și a remarcat faptul că gazdele au făcut două schimbări care au schimbat soarta meciului.

ADVERTISEMENT

”Cine a făcut schimbările la Steaua (n.r. – FCSB) a greșit. A stricat meciul. În momentul când i-a scos pe Sorescu și pe Cordea s-a ales praful de echipă. Puștiul ăsta de l-a băgat, Pantea, dă autogolul, nu Omrani.

Gigi a greșit schimbările, parcă i-a dat meciul nașului (n.r. – Gică Hagi este nașul lui Gigi Becali). Hagi e profesionist, ce schimbări a făcut. În primul rând, în minutul 27, a scos fundașul stânga și cel care a intrat a dat gol. Iar Alibec ăsta… Dacă am avea acum jocuri cu echipa națională singur câștigă meciurile. Nu știu cât îl ține.

ADVERTISEMENT

La 2-1 în minutul 90 nu mai credea nimeni că se întâmplă ceva. Păi e posibil să iei goluri în 95 și 96? Dau cu ea numai în tribună când văd că e groasă. Pintilii săracul nu avea voie să vorbească, tot îi spunea ceva la ureche lui Strizu”, a declarat Dragomir. VEZI VIDEO AICI

Ce le lipsește jucătorilor de la FCSB

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că FCSB nu are jucători de mare valoare în lot, iar acest lucru s-a văzut la partida cu Farul când nu au reușit să gestioneze un final pe care îl aveau la îndemână.

ADVERTISEMENT

”Rar vezi așa un meci, parcă a fost blestemat Gigi Becali. Un haos mai mare decât în ultimele minute nu am văzut. Parcă erau speriați de bombe. Mi-am dat seama ce viață grea este asta de antrenor, îți mănâncă sufletul. Când iei goluri în 95 și 96 îți vine să-ți iei câmpii.

Să nu fie un jucător deștept în teren să prevadă, când a văzut că l-a dat pe ăla afară, să dea cu mingea în tribună? Își pierd cumpătul și de aceea spun că FCSB nu are jucători de mare valoare.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de mare valoare au și moral de competiție mare. Asta le lipsește celor de la FCSB. Dacă era unul deștept îi aduna și le spunea ‘nu mai treceți de 25 de metri și dați cu mingea oriunde’. Pe Pintilii îl suspendau imediat dacă vorbea”, a spus el.

În finalul emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dragomir a vorbit și despre portarul Ștefan Târnovanu, pe care îl consideră vinovat la două dintre golurile încasate de FCSB: ”La două goluri a fost vinovat și Târnovanu. S-a poziționat greșit. Și la golul lui Alibec, degeaba zic unii că a dat ăsta tare. Când vezi că bate de acolo cu stângul îți iei colțul lung. El, săracul…”.


  • 6,50 este cota BETANO pentru pronosticul „scor corect 0-0” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT