Sport

Dumitru Dragomir, uluit de comportamentul lui Dan Petrescu: „A depășit linia roșie! I-a luat imaginea foc”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a rămas uluit de comportamentul lui Dan Petrescu, dar susţine că "Bursucul" nu trebuie condamnat şi trebuie să îşi recunoască greşeala.
29.05.2023 | 15:59
Dumitru Dragomir uluit de comportamentul lui Dan Petrescu A depasit linia rosie Ia luat imaginea foc Video Exclusiv
Dumitru Dragomir, uluit de comportamentul lui Dan Petrescu „A depășit linia roșie! I-a luat imaginea foc”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, scor 1-2. Antrenorul i-a înjurat pe tinerii jucători ai lui Hagi şi i-a bătut obrazul “Regelui” căruia i-a reproşat că a jucat pentru Universitatea Craiova.

Dumitru Dragomir, uluit de comportamentul lui Dan Petrescu: “N-am să fiu de acord niciodată cu gestul lui”

La emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a analizat comportamentul lui Dan Petrescu, spunând că nu a văzut niciodată o astfel de manifestare, dar în acelaşi timp nu trebuie condamnat prea mult pentru gesturile reprobabile:

ADVERTISEMENT

Toată lumea îl loveşte. Orice om de pe faţa pământului… văd că toată lumea vorbeşte, dar eu am văzut moderator mai nervos decât el, dar nu a înjurat, ca să nu îl dea afară de pe post. 

A greşit că e om. Orice om poate să greşească. Chiar dacă zice că are dreptate, asta e mentalitatea lui. De asta a câştigat cinci campionate. N-am să fiu de acord niciodată cu gestul lui.

ADVERTISEMENT

“Nu am văzut aşa ceva ca la Dan Petrescu. A depăşit linia roşie.”

Dar e ok, poate să greşească. Eu am văzut academician care i-a dat o sticlă în cap altcuiva. Eram cu Vadim, cu Păunescu, cu doi mari profesori universitari. Atât s-au jignit şi înjurat la masă, ca Dan Petrescu.

Ambii academicieni, valoare mondială. A luat sticla şi i-a dat direct în cap. L-a dus la o clinică şi apoi s-a întors la şpriţ. Nu am văzut aşa ceva ca la Dan Petrescu. A depăşit linia roşie.

ADVERTISEMENT

Te duci până la limita bunului simţ, dar nu treci. A greşit. Nu îl condamnaţi aşa de mult. Dacă ar fi computer, nu ar greşi. Hagi, râzând, i-a spus şi el câteva. L-a curăţat cu asta, cu superioritatea.

“Eu m-am amuzat, nu l-am condamnat. Fotbalul te face din om neom”

Nu îl mai criticaţi pe Dan Petrescu, a luat cinci campionate. Anul ăsta a ieşit pe locul 3 şi nu e bine? Eu zic că nu pierde Europa. Eu sunt Oracolul de la Bălceşti. Şi cu rezervele îl bate pe Mititelu. 

ADVERTISEMENT

Eu m-am amuzat, nu l-am condamnat. Fotbalul te face din om neom. Cea mai grea meserie este medicina, să fii judecător şi apoi antrenor la fotbal. Nu trăieşti mult ca antrenor. 

“Cum îi răspunde lui Dîncu sau lui Rus? Sau lui Boc”

Dan este un coleric, se aprinde repede. Îţi pierzi controlul. Dar aş vrea să îl întreb când şi-a dat seama ce a făcut, cum a reacţionat? Cum îi răspunde lui Dîncu sau lui Rus? Sau lui Boc.

Nu mai vorbesc că patronul Neluţu Varga a băgat o groază de bani. Are peste 30 de milioane de euro. Nu faci banii ăştia în 3000 de ani dacă n-ai minte. De exemplu, azi cum reacţionează Dan Petrescu, nu ieri”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 13:00. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT