Sport

Dumitru Dragomir, verdict drastic după eşecul Universităţii în Conference League: ”Craiova lui Mititelu este peste cea a lui Rotaru”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, și-a exprimat tranșant dezamăgirea pentru prestația Universității în Conference League și spune că rivala din oraș este mai valoroasă.
05.08.2022 | 10:44
Dumitru Dragomir verdict drastic dupa esecul Universitatii in Conference League Craiova lui Mititelu este peste cea a lui Rotaru
Dumitru Dragomir a criticat jocul Universității Craiova cu Zorya și spune că echipa lui Mititelu este peste cea a lui Rotaru. Foto: facebook Zorya
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut, 0-1, în Polonia, meciul cu Zorya Luhansk. O partidă pe care oltenii o abordau din postura de favoriți dată fiind situația specială cu care se confruntă echipa ucraineană.

”N-o să câștige nici în campionat multe meciuri”, spune Dumitru Dragomir despre Universitatea Craiova

Universitatea nu și-a respectat însă statutul amintit mai sus. Și, dincolo de rezultatul nefavorabil, au dezamăgit per ansamblu. Lucru semnalat și de fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir. Care a criticat în termeni duri formația antrenată de Lazslo Balint.

ADVERTISEMENT

Superiori ca posesie: 60-40%. În plus, 14-8 acțiuni de poartă, 6-1 șuturi pe poartă. Și 8-3 la cornere. Una dintre loviturile de la colțul terenului aducând și unicul gol al partidei.

Așa a arătat meciul dintre Zorya Luhansk și Universitatea Craiova. Prima partidă oficială pentru formația ucraineană din 2022. Una care, din pricina războiului, a fost obligată la o transformare profundă.

ADVERTISEMENT

O prestație pe care, Dumitru Dragomir, a criticat-o în felul său spumos, la ProSport Special. ”Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuț. 2-3 jucători de valoare și restul de umplutură. N-au nici pe bancă.

Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câștige nici în campionat multe meciuri. Își aduce Rotaru pe cineva (n.r. – antrenor) și tot așa va fi.

ADVERTISEMENT

N-are lot. Hanca și Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi”, a spus Dragomir.

În plus, prefațând derbyul Craiovei, programat duminică, 7 august, cu echipa lui Adrian Mititelu în postura de gazdă pe stadionul Ion Oblemenco, Dragomir a mai făcut o remarcă dureroasă pentru fanii lui Ivan & Co.

”Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice. Se poate umple stadionul din Craiova”, a apreciat Dragomir.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, lucrurile nu arată prea bine nici în perspectiva returului. Partidă programată peste o săptămână. ”S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off-ul Conference League. S-ar putea echipa lui Becali (n.n. să treacă mai departe) și CFR-ul, normal.

Craiova nu, ne-au bătut ăștia care n-au făcut antrenament. La pământ suntem cu fotbalul. Echipa cu care joacă CFR, e o echipă ușoară. Echipă puternică e asta din Ucraina”, a spus Dumitru Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „peste 6,5 cartonașe în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT