Fabulos! Cum îmblînzea Mitică şobolanii în puşcărie

Dumitru Dragomir despre:...
07.10.2013 | 22:30
Fabulos Cum imblinzea Mitica sobolanii in puscarie

Dumitru Dragomir despre:

*Liga I

“Steaua nu are concurenţă în campionat, termină la patru, şase puncte de locul doi. CFR Cluj şi FC Vaslui nu mai sînt forţe în acest sezon, Astra a început bine, dar nu ştiu ce s-a întîmplat acolo. Faptul că Vasile Avram a plecat de acolo este ceva în neregulă. Cu domnul Nicolae nu am mai vorbit, nu cred că este supărat pe mine. CFR a băgat bani şi nu i-a ieşit. Acum au lăsat-o moale şi o iau la vară de la capăt. Ar fi o mare pierdere pentru fotbal să se retragă Paszkany. Nu aş da vina pe Cadu pentru ce se întîmplă acolo. Dinamo e în construcţie şi îmi place ideea lor. Anghelache e cel mai tare om de fotbal din ţară. Dinamo e pe drumul cel bun, trebuie puţină răbdare. Neţoiu mi-a vorbit foarte frumos de Stoican. Ma abţin să comentez faptul că Mutu ar veni să investească la Dinamo. Eu, dacă aş fi miliardar, nu aş băga banii în fotbal. Mai bine pierde Dinamo decît să se asocieze Negoiţă cu alt investitor. Dinu şi Tică Dănilescu trebuiau opriţi la Dinamo”

* Depunctarea lui FC Vaslui

“A fost ceva în neregulă în depunctarea Vasluiului. Nu mai vreau campionate decise la masa verde. Cred că s-a întîmplat ceva la comisie. Se vorbeşte că s-au urcat pe Porumboiu deoarece doreşte să candideze la preşedinţia FRF. La TAS suntem speciali”

* Conflictul Contra-Balaj

“Este în neregulă ce a făcut Contra. Nu se poate să te ţină jucătorii să nu-l baţi pe arbitru, care nu a greşit deloc. Oare ce ar fi făcut Contra dacă era antrenorul Vasluiului? Şi eu sunt coleric, dar ştiu să mă stăpînesc”

* Echipa naţională 

“Şansele să ajungem la baraj sunt de 55 %. Pe valoare, turcii nu îi vor putea bate pe olandezi. Ar fi o adevărată dramă să ne încurce Estonia. Dacă Piţurcă ar suferi ceva, eu aş fi primul care ar sări să-l apere. Să nu uităm şi lucrurile bune pe care le-a făcut. Nu e vina lui Piţurcă pentru faptul că nu jucăm bine. Să vedeţi dezastru peste zece ani. Repet, pe valoare, România, Ungaria şi Turcia nu vor bate niciodată Olanda. Poate doar întîmplător”

* Mihai Stoica

“Nu poţi să îi tai imediat capul pentru jigniri. Trebuie să fim drept cu el, a făcut şi lucruri bune pentru fotbal. Nu voi vota ca Mihai Stoica să fie declarat persona non grata.

* Scrierea memoriilor

“Dacă scriu o carte şi nu vînd un milion de exemplare într-un singur an îmi dau foc. Dar să o scriu cu limbajul meu, nu vă daţi seama ce poveşti am. Înainte să intre în puşcărie îi spuneam lui Ianul să aibă grijă cu şobolanii, să le dea să mănânce, erau foarte agresivi. Îi învăţasem cu celula, puteam chiar să-i mîngîi dacă mi-aş fi dorit, dar îmi era teamă să nu iau vreo boală.”

Vezi video:

* Procesul pe care i l-a intentat Universitatea Craiova

“Nu am nici o emoţie, joi am înfăţişare cu ei pentru abuz în serviciu. Judecătorii vor zîmbi cînd vor vedea acuzaţiile. Nu o să mă mai împac niciodată cu Mititelu. M-a păcălit cu bani, eu am închis ochii. A luat banii din drepturile TV printr-un fals. La fel ca şi în cazul Rapid. Le-am dat 200.000 de euro, însă nu am cum să-mi mai recuperez banii. Îi aştept să promoveze şi le iau banii”

* Percheziţiile asupra lui Condescu

“Condescu a făcut lucruri bune pentru oraş, a avut rezultate deosebite în Europa. E băiat deştept, l-a păcălit pe Benone de la Curtea de Argeş. I-a luat toată echipa. Marin l-a făcut terci. A luat echipa pe nimic şi a vîndut jucători de milioane de euro. Ferească Dumnezeu de mascaţi la LPF! Nu există patron în fotbalul românesc fără dosar penal. Toţi au! I-am cercetat, toţi au sau au avut dosare penale. Suntem unici în lume”

 

 

„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Jumătate de ţară, sub cod galben de furtuni de la ora 12:00. Judeţele...
Jumătate de ţară, sub cod galben de furtuni de la ora 12:00. Judeţele care scapă joi de caniculă. HARTĂ
Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie...
Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie în halat: Bună, frumuseţe!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Suma uriașă pe care Antena a plătit-o lui Ianis Hagi pentru a transmite...
Suma uriașă pe care Antena a plătit-o lui Ianis Hagi pentru a transmite nunta fotbalistului la TV
Atentat la Trump. Eșec absolut uimitor: Părinții atentatorului sunt psiholgi, dar n-au bănuit...
Atentat la Trump. Eșec absolut uimitor: Părinții atentatorului sunt psiholgi, dar n-au bănuit nimic
Suma URIAȘĂĂĂ primită de Ianis Hagi de la Antena 1. Nunta i-a adus...
Suma URIAȘĂĂĂ primită de Ianis Hagi de la Antena 1. Nunta i-a adus bani muuuuulți în conturi. Poate să-și cumpere 3 vile cu ei!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el