Fotbal intern

Dumitru Dragomir vrea ca Dinamo să învingă U Craiova: ”Se mai încurcă lucrurile puțin”

17.10.2020 | 13:16
Dumitru Dragomir vrea ca Dinamo sa invinga U Craiova Se mai incurca lucrurile putin
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, vrea ca Dinamo București să o învingă pe Universitatea Craiova.

Dinamo este unul dintre cluburile care au ținut prim-planul opiniei publice în ultima perioadă. “Câinii” au trecut în ultimele trei luni printr-o transformare la toate nivelurile, de la patronat până la copii și juniori.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova, din etapa a șaptea, se va disputa duminică, 18 octombrie, de la 21:30, pe Arena Națională, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Dumitru Dragomir a analizat derby-ul Dinamo – U Craiova

”E greu pentru Dinamo să câştige cu Craiova. Dacă ar câştiga, ar fi bine pentru campionat, se mai încurcă lucrurile puţin. Se distanţează prea mult Craiova…”, a declarat Dumitru Dragomir despre derby-ul dintre Dinamo și U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Eu spun că Dinamo trebuie să îşi ia măsuri. Şi cei de la prima echipă care au venit… Şi cel care a dat două goluri (n.r. – Magaye Gueye), e greoi. Părerea mea că are vreo 7-8 kilograme de dat jos. E talentat, loveşte bine mingea, dar la prima ligă nu e aşa. Te ia cu fulgi cu tot, tată!”, a mai spus ”Mitică” care a fost prezent la meciul Dinamo 2 – Rapid 2.

Atacantul Magaye Gueye, transferat de Dinamo în ultimele zile de mercato, a debutat cu o dublă la echipa a doua a clubului. Vârful senegalez de 30 de ani a marcat două goluri până la pauza meciului cu Rapid 2. Primul cu o ”scăriță” din penalty și al doilea cu un șut puternic din interiorul careului.

ADVERTISEMENT

Noul director de marketing al ”câinilor”, Radu Birlică, a anunțat că grupul de firme ”Phoenicia Hotels”, patronat de cunoscutul om de afaceri libanez Mohammad Murad, este noul partener de imagine al lui Dinamo.

Antrenorul lui Dinamo București, Cosmin Contra, o consideră pe Craiova favorită înaintea derby-ului de duminică, partidă ce se va disputa în Ștefan cel Mare, în ciuda faptului că oltenii au pierdut două piese importante: Elvir Koljic (accidentat) și Valentin Mihăilă (transferat la Parma).

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru este unul dintre cele mai mari nume pe care le-a dat fotbalul românesc, iar legenda Craiovei și a lui Dinamo a declarat pentru FANATIKmeciul va fi deschis oricărui rezultat. Fostul mare atacant a vorbit și despre acționarii spanioli care au preluat pachetul majoritar de acțiuni la clubul din Ștefan cel Mare.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Craiova : 5,50 este cota pentru “x pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT