Fotbal intern

Dumitru Dragomir vrea la Dinamo dacă Viorel Cataramă preia pachetul majoritar de acțiuni: “Am purtat o discuție și i-am zis că vin co-participant financiar. Vrea să facă un club puternic”

01.11.2019 | 12:14
Dumitru Dragomir vrea la Dinamo daca Viorel Catarama preia pachetul majoritar de actiuni Am purtat o discutie si iam zis ca vin coparticipant financiar Vrea sa faca un club puternic
ADVERTISEMENT

Viorel Cataramă este cel mai recent nume apărut pe lista posibililor cumpărături ai clubului Dinamo. Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, a declarat că ar fi interesat să vină la Dinamo, în cazul în care patronatul se va schimba, iar proiectul ar fi unul serios.

Dumitru Dragomir vrea la Dinamo

Dumitru Dragomir a declarat că vrea să se alăture lui Viorel Cataramă, în cazul în care omul de afaceri ar cumpăra pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că experiența sa ar aduce doar plusuri la club, dar s-ar implica doar dacă proiectul ar fi serios, situație în care Viorel Cataramă se regăsește. Dragomir declară că omul de afaceri are un plan bine structurat pentru societatea Dinamo, care ar urma să ajungă listată și la bursă.

ADVERTISEMENT

A făcut o echipă bună acolo. Nu se pune problema de faliment. Dacă rămâne la Negoiță, el nu mai bagă bani. Trebuie să bagi bani ca să poți scoate profit. Am avut o discuție cu domnul Cataramă și i-am zis că vin co-participant financiar la afacerea asta. E greu să mai fiu eu angajat la cineva, așa că prefer să risc niște bani de-ai mei să pot scoate niște bani. Că nu mă duc la Dinamo să iau 5.000 de euro pe lună. Indiferent de ce zic suporterii, Dinamo trebuie să fie o afacere. Gândirea lui Cataramă este extraordinară. Vrea să facă un club puternic. E imposibil să nu meargă la bursă și să nu fie câștigător. O să facă și Becali, cred. Pierzi puterea altfel. Nu există antrenor independent, asta sunt prostii. Nicăieri în lume nu există așa ceva“, a declarat Dumitru Dragomir la ProX.

Promisiunile lui Dragomir

Dumitru Dragomir susține că, în cazul în care Viorel Cataramă ar prelua clubul și el se alătură proiectului, Dinamo va ajunge în trei ani în Champions League, iar problema stadionului s-ar rezolva în două luni. De asemenea, fostul șef al Ligii susține că nu vede o problemă în comunicarea dintre conducători și antrenor, dar nu ar fi de acord cu impunerea schimbărilor și al primului 11.

ADVERTISEMENT

Dacă la Juventus bagă milioane și vede că antrenorul face greșeli, nu intervine? Doamne ferește. Dacă aș veni la Dinamo, evident că aș discuta cu antrenorul. Da nu să dau telefoane să-l schimbe pe vreunul, ci să dea raportul de la toate grupele, care a jucat bine, care nu. De la cea mai mică grupă pâna la echipa mare. Dacă se bagă Badea, Cataramă, oameni serioși, atunci m-aș băga și eu. Altfel nu. Dacă sunt oameni serioși, și eu cu priceperea mea. Am fost 41 de ani președinte, am învățat meseria asta bine. Dacă am veni așa, în viitorii trei ani am ajunge în Champions League. Trebuie făcut un centru de copii și juniori trăsnet. Trebuie să faci selecție din toată lumea. Argentina, Brazilia, oriunde. Dacă aș fi acolo, în două luni aș rezolva și problema cu stadionul, ăștia nu au știut să vorbească cu Badea“, a încheiat Dragomir.