Fotbal intern

Un stelist l-a condiţionat pe Lăcătuş. “Reactivează-mi gradul!”

Dumitru Stangaciu a vrut sa fie colonel la CSA Steaua, Marius Lăcătuş încearcă în ultima perioadă să atragă în proiectul său de la CSA Steaua cât mai multe glorii care au activat în...
21.09.2017 | 12:58
Un stelist la conditionat pe Lacatus Reactiveazami gradul

Dumitru Stangaciu a vrut sa fie colonel la CSA Steaua, Marius Lăcătuş încearcă în ultima perioadă să atragă în proiectul său de la CSA Steaua cât mai multe glorii care au activat în trecut ca jucători în Ghencea. Astfel, “Fiara” s-a grăbit să îl oferteze şi pe fostul portar al roş-albaştrilor, Dumitru Stângaciu. În prezent liber de contract acestuia i s-a propus postul de antrenori cu goalkeeperii la echipa lui Ion Ion care activează în acest sezon în Liga 4.

Dar “Gonzo” l-a refuzat pe Lăcătuş după ce fostul căpitan al roş-albaştrilor nu a reuşit să îi rezolve acestuia una dintre cele mai importante doleanţe pe care le-a avut. Dumitru Stângaciu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că a cerut celor de la CSA Steaua să îl ajute să fie reactivat din colonel în rezervă. Însă cum lucrul respectiv nu s-a întâmplat, atunci Stângaciu a refuzat propunrea venită de la Lăcătuş, iar în locul acestuia a fost angajat Gheorghe Niţu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CSA Steaua. “Nu am cerut să fiu din soldat direct colonel!”

Contactat de către FANATIK.RO, Dumitru Stângaciu a povestit cum au decurs negoierile cu cei de la CSA Steaua. “Am avut discuţii să vin ca antrenor cu portarii la CS Steaua, dar acestea nu s-au concretizat. Eu am dorit să se găsească o posiblitate să îmi fie reactivată funcţia de colonel din rezervă. Eu am terminat Academia Militară şi sunt acum colonel în rezervă, dar nu s-a găsit posibilitatea respectivă. Nu am ceut să fiu făcut din soldat direct colonel, ci doar să îmi fie reactivată funcţia din colonel din rezervă.

Nu s-a putut şi cu asta basta. Le urez scucces celor de la CSA Steaua şi fiecare merge pe drumul lui. Am stat plecat de acasă mai bine de 12 ani atât cât am lucrat cu Dan Petrescu şi nu îmi strică o pauză mai lungă. Mă simt bine în sânul familiei. O să urmăresc la televizor şi meciul CFR-FCSB, dar nu o să ţin cu nimeni. Eu ţin doar cu familia mea, iar în acest meci să bată cine este mai bun”, a încheiat Stângaciu.