Life

“Dumnezeu ne-a binecuvântat cu miracolul vieţii”. O cântăreaţă din România, însărcinată cu gemeni

O cântăreață din România trăiește momente unice de fericire. A aflat că a rămas însărcinată cu gemeni. Este nerăbdătoare să-i aducă pe lume și să-i țină în brațe.
06.07.2022 | 22:09
Dumnezeu nea binecuvantat cu miracolul vietii O cantareata din Romania insarcinata cu gemeni
Cântăreața este însărcinată cu fetițe gemene. Sursa foto: captură Instagram
ADVERTISEMENT

O cântăreață din România trăiește momente unice de fericire. A aflat că a rămas însărcinată cu gemeni. Este nerăbdătoare să-i aducă pe lume și să-i țină în brațe.

Solista va avea două fetițe gemene

Artista Diana Cârlig a dezvăluit fanilor că este însărcinată. Solista de muzică de petrecere are deja burtica vizibilă și mare i-a fost și ei mirarea când a aflat că va avea fetițe gemene.

ADVERTISEMENT

Interpreta este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru clipele frumoase de care are parte în prezent și că va deveni mamă. Împreună cu partenerul său au celebrat vestea în cadrul unei petreceri.

Solista va fi mamă a două fetițe
Solista și partenerul ei vor deveni părinți de fete. Sursa foto: captură video facebook Diana Cârlig

 

”Darul și minunea noastră !Ne-am dorit , am visat ,ne-am rugat iar Dumnezeu ne-a binecuvântat cu miracolul vieții înmulțiind bucuria și dăruindu-ne nu una, ci doua minuni.💗💗

ADVERTISEMENT

Doamne, Îti mulțumim din toată inima pentru bucuria pe care o trăim in aceste clipe! Iar voua ,minunilor va spunem ca va iubim din suflet și va mulțumim ca ați ales sa fim noi părinții voștri, a mărturisit artista Diana Cârlig pe contul său Instagram.

Diana Cârlig, mesaj pentru fetițele ei gemene: ”Abia așteptăm să vă strângem în brațe”

Diana Cârlig așteaptă cu nerăbdare ziua când își va vedea fiicele. Până atunci, are mari emoții, pe care încearcă cu greu să și le stăpânească.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a primit vestea că va fi mamă de fetițe în cadrul unei petreceri bine pusă la carte, la care au asistat familia, rudele și toți cei apropiați.

”Brațele noastre va așteaptă iar inimile noastre sunt pline de iubire infinita de când am aflat ca vom fi părinți!

ADVERTISEMENT

🙏🏻 DA !!! noi vom fi părinții voștri și abia așteptăm sa va strângem in brațe și sa va creștem in bucurie,in dragoste curată , în bine , cu binecuvântarea Lui Dumnezeu!

Cu siguranța aceea va fi cea mai frumoasa zi din viața noastră! Cu drag și iubire ,mami și tati!”, a mai scris Diana Cârlig pe Instagram, vizibil copleșită de fericire și emoții.

ADVERTISEMENT