Sport

Dunajska Streda – FCSB 0-1, în turul 3 preliminar al Conference League. „Roș-albaștrii”, pas important spre play-off. Când se joacă returul

FCSB s-a impus cu 1-0 contra echipei slovace Dunajska Streda în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League și a făcut un pas important pentru calificarea în play-off
03.08.2022 | 13:50
Dunajska Streda  FCSB 01 in turul 3 preliminar al Conference League Rosalbastrii pas important spre playoff Cand se joaca returul
FCSB joacă în deplasare cu Dunajska Streda prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League. foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT
03-08-2022
20:25

Când se joacă FCSB – Dunajska Streda, manșa retur a turului 3 preliminar din Conference League

FCSB a făcut un pas important pentru calificarea în play-off-ul din Conference League, după ce a reușit să o învingă în deplasare pe Dunajska Streda cu 1-0, într-un meci contând pentru prima manșă a turului 3 preliminar.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Joonas Tamm în minutul 68 al partidei. „Roș-albaștrii” antrenați de Nicolae Dică pornesc cu prima șansă la returul care se va disputa joia viitoare, pe 11 august, de la ora 20:30 pe „Arena Națională” din București.

În cazul în care va reuși un rezultat care să-i asigure calificarea, FCSB va întâlni în play-off învingătoarea dublei manșe dintre Viking (Norvegia) și Sligo Rovers (Irlanda).

03-08-2022
18:29

Dunajska Streda - FCSB 0-1 (Tamm 68)

Vezi aici meciul online.

Min. 90+5: Fluier final. Victorie pentru FCSB și un pas mare spre play-off.

Min. 86: Târnovanu reține fără emoții șutul lui Krstovic.

Min. 68: GOOOL FCSB! Radunovic execută perfect pe 6 metri lovitura liberă, iar Tamm reia în plasă, fără speranțe pentru portarul gazdelor.

Min. 67: Octavian Popescu îi fură o minge lui Kruzliak, scapă singur spre poartă, este faultat din spate de fundașul gazdelor, care este eliminat direct.

Min. 52: Ovidiu Popescu șutează din afara careului, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza secundă. La FCSB, Florinel Coman este înlocuit de Oaidă.

Min. 45+1. S-a terminat prima repriză. „Roș-albaștrii” au avut mai mult inițiativa, au dominat destul de autoritar, dar cea mai mare pcazie de gol le-a aparținut gazdelor, care au lovit bara în minutul 17.

Min. 38: Florinel Coman execută peste poartă o lovitură liberă de la 18 metri.

Min. 33: Lovitură liberă de la 20 de metri de poarta lui Târnovanu, dar Krstovic trimite peste transversală.

Min. 28: Octavian Popescu șutează din colțul careului mare, pe lung, mingea trece milimetric pe lângă bară.

Min. 25: Edjouma șutează peste poartă.

Min. 24: Olaru înscrie din 6 metri după un șut semi-ratat al lui Rusu, dar golul este anulat pentru o poziție de ofsaid.

Min. 17: Șutul lui Szantho din lovitură liberă lovește bara, apoi Radunovic reușește să îndepărteze pericolul.

Min. 3: Miculescu centrează pe bara a doua pentru Coman, acesta retrimite în fața porții. dar Bogdan Rusu nu reușește să reia în plasă din 3-4 metri.

Min. 2: Bogdan Ruse reia imprecis cu capul după o centrare a lui Radunovic.

Min. 1: A început partida.

03-08-2022
17:04

Echipele de start Dunajska Streda - FCSB

Nicolae Dică a anunțat echipa de start pe care o va folosi în partida cu Dunajska Streda. Proaspăt transferați la FCSB, David Miculescu și Bogdan Rusu sunt titulari. Echipa noastră va evolua în premieră în acest sezon în echipament albastru.

  • Dunajska Streda: Veszelinov – Blackman, Risvanis, Kruzliak, Ciganiks – Dimun, Kacer – Veselovsky, Balogh, Szantho – Krstovic. Rezerve: Petras, Muhamedbegovic, Kalmar, Brunetti, Njie, Moumou, Rymarenko, Ramadan, Davis, Nebyla, Carlos Pinto, Nicolaescu. Antrenor: Adrian Gula
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovici – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – B. Rusu. Rezerve: Vlad, Haruț, Șut, I. Stoica, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Muși, Șerban. Antrenor: Nicolae Dică

Meciul Dunajska Streda – FCSB are loc miercuri, 3 august, cu începere de la ora 21:30, în manșa întâi a turului 3 preliminar din Conference League. Este o partidă foarte dificilă pentru vicecampioana României pe terenul unei echipe susținute puternic financiar de guvernul Ungariei, asemănător situației din fotbalul nostru, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Unde se joacă meciul Dunajska Streda – FCSB, prima manșă din turul 3 preliminar al Conference league

Întâlnirea Dunajska Streda – FCSB se dispută miercuri, 3 august, de la ora 21;3o pe „MOL Arena” din localitatea slovacă, situată în apropierea graniței cu Ungaria, 40 de kilometri distanță de Gyor.

ADVERTISEMENT

Noul stadion din localitatea care numără 25.000 de suflete are 12.500 de locuri și este construit în totalitate din banii guvernului de la Budapesta, la fel ca la Sfântu Gheorghe sau Miercurea Ciuc în fotbalul românesc.

De altfel, la meciurile echipei locale se strigă frecvent din tribune „Ria, Ria, Ungaria” și însuși premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost prezent în mai multe rânduri. Pentru FCSB, va fi ca o excursie în Iad, deoarece deja atmosfera este inflamată la maxim de declarațiile patronului Gigi Becali, care a spus că îl va spulbera pe Vikor Vladimirovici Orban!

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Dunajska Streda – FCSB

Partida Dunajska Streda – FCSB se joacă miercuri, 3 august, de la ora 21:30 pe „MOL Arena” din orașul slovac, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League și va putea fi vizionată în direct și în exclusivitate pe micile ecrane numai pe postul Antena 1. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Dunajska Streda miercuri, 3 august, meteorologii anunță cer senin și temperaturi care vor ajunge, în timpul zilei, până la 32 de grade. La ora partidei se estimează că vor fi în jur de 28 de grade, dar tot este foarte probabil să fie nevoie de pauze de hidratare pe reprize.

ADVERTISEMENT

Meciul va fi condus de arbitrul sloven Rade Obrenovic, 31 ani, care în 2019 a mai împărțit dreptatea la un meci european Dunajska Streda – Cracovia 1-1.

Noile achiziții Miculescu și Rusu pot juca pentru FCSB la Dunajska Streda

FCSB a reușit aproape miraculos transferurile lui David Miculescu și Bogdan Rusu și sunt șanse mari ca ambii să intre pe teren încă din primul minut, deoarece au evoluat până acum la echipele lor de club și sunt foarte bine puși la punct cu pregătirea fizică. Miculescu a costat 1,7 milioane euro, o sumă uriașă, dar Gigi Becali e convins că a făcut o afacere foarte bună, aducându-l pe noul Dennis Man tot de la Arad!

ADVERTISEMENT

Miculescu are mari șanse să intre din primul minut și ca urmare a faptului că Andrei Cordea este suspendat după cartonașul roșu primit în ultimele secvențe ale meciului cu Saburtalo Tbilissi de la București, un cartonaș luat pe faptul că nu și-a putut controla nervii și a comis un atac extrem de violent asupra unui adversar.

Echipele probabile la Dunajska Streda – FCSB

  • Dunajska Streda: Veszelinov – Blackman, Risvanis, Brunetti, Ciganiks – Dimun, Kacer – Kalmar, Veselovsky, Balogh – Krstovici. Antrenor: Adrian Gula
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovici – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – B. Rusu. Antrenor: Nicolae Dică

Cote la pariuri la jocul Dunajska Streda – FCSB

Și pentru bookmakeri, avem de-a face cu un meci foarte echilibrat. Motiv pentru care FCSB este ușor favorită, grație experienței ei internaționale net superioare. Bucureștenii au primit cotă 2,30 pentru a obține victoria, iar echipa slovacă are cotă de 2,90 pentru a fi ea cea care să exulte la final.

FCSB vrea cu orice preț să ajungă în grupele Conference League, unde ar fi recompensată de UEFA cu suma de 8 milioane euro. Bucureștenii sunt cap de serie și în play-off, deși rezultatele din ultimii ani nu au fost deloc spectaculoase. Numai anul trecut FCSB a provocat stupoare cu eșecul în fața kazahilor de la Șahtior Karagandy.

ADVERTISEMENT