Dunărea Călăraşi a luat un jucător de la FCSB! Va juca sub comanda lui Dan Alexa

Iuliana Spirache   
in Liga 1 Betano
11/07/2018, 19:29
Dunărea Călăraşi a luat un jucător de la FCSB! Va juca sub comanda lui Dan Alexa GALERIE FOTO
Gabriel Simion s-a bucurat alături de ceilalţi coechipieri de la FCSB. Acum a fost luat de Dunărea Călăraşi

Dunărea Călăraşi a luat un jucător de la FCSB înainte de startul sezonului 2018-2019 din Liga 1 Betano. Cele două formaţii au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Gabriel Simiom, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani care a jucat ultima dată la Juventus Bucureşti, echipă care a retrogradat în Liga 2.

Gabriel Simion, fotbalistul pe care FCSB l-a lăsat să plece sub comanda lui Dan Alexa, este cel de-al 12-lea jucător transferat de Dunărea Călăraşi în această vară, după Straton, Ispas, Gligorov, Şeroni, Cucu, Honciu, Buzan, Monroy, Keyta, Mediop şi Babei.

Dunărea Călăraşi l-a luat pe Gabriel Simion, jucător de la FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 150.000 de euro, Gabriel Simion este un produs al FCSB-ului, dar a fost împrumutat la echipe precum Academica Clinceni şi Juventus Bucureşti. Dacă Gabriel Simion a fost împrumutat, lucrurile au stat cu totul diferit în ceea ce îl priveşte pe Toma Niga, fotbalist vândut la Hermannstadt.

Gabriel Simion s-a antrenat alături de FCSB
Gabriel Simion, jucătorul luat de Dunărea Călăraşi de la FCSB, în timpul unui antrenament susţinut în sală la formaţia “roş-albastră”
Închide ×