Fotbal intern

Dunărea Călărași a transferat un atacant francez! Anamaria Prodan l-a adus pe jucător

08.12.2018 | 09:45
Dunarea Calarasi a transferat un atacant francez Anamaria Prodan la adus pe jucator

Ajunsă între timp pe loc de baraj pentru menținerea pe prima scenă, Dunărea Călărași încearcă să-și revitalizeze ofensiva și a transferat un atacant francez! Aymen Souda are 25 de ani și a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa lui Dan Alexa. Vârful este născut la Nice, acolo unde a făcut și primii pași în fotbal și are un traseu atipic.

La 18 ani, Souda a plecat în Brazilia acolo unde a semnat cu gruparea Parana. Două sezoane a durat experiența sudamericană pentru noul atacant al călărășenilor. A mers apoi în Tunisia și a jucat pentru Etoile du Sahel. După doar un an de zile a trecut la Kasserine, pentru ca din 2016 să se întoarcă în Europa. A semnat cu Cadiz B și ultima oară a fost sub contract cu turcii de la Karabukspor, formație de liga secundă din Turcia.

Dunărea Călărași a transferat un atacant francez!Dunărea Călărași a transferat un atacant francez! Aymen
Atacantul francez a debutat pentru Dunărea Călărași în eșecul cu Astra Giurgiu

Dunărea Călărași a transferat un atacant francez!

Aymen Souda a și debutat în tricoul echipei lui Dan Alexa. A fost pe teren în eșecul Dunării Călărași, scor 1-2 cu Astra Giurgiu. Atacantul a venit la echipă pe filiera Anamaria Prodan. Impresarul a încercat astfel să dea o mână de ajutor unei formații care are probleme mari din punct de vedere al ofensivei. O singură echipă a reușit contraperformanța de a marca mai puține goluri în acest sezon decât Dunărea Călărași. Echipa lui Dan Alexa are al doilea cel mai slab atac din Liga 1 Betano, cu doar 13 goluri înscrise în 18 etape. Concordia Chiajna, ocupanta locului 13, are 12 goluri marcate.

De remarcat că Dunărea Călărași a început bine sezonul și la un moment dat nou promovata era considerată o adevărată revelație. Ba chiar, numele lui Dan Alexa a fost vehiculat ca posibil antrenor al celor din Ștefan cel Mare. Astra Giurgiu a negociat și ea cu tehnicianul Călărașiului care a rămas în cele din urmă pe loc.

  • 12 este locul pe care îl ocupă Dunărea Călărași în clasamentul Ligii 1 Betano