Fotbal intern

Dunărea Călăraşi, anchetată pentru delapidare! Poliţiştii au ridicat dosare de la club. EXCLUSIV. Reacția LPF: “Este inacceptabil”

15.05.2019 | 14:35
Dunarea Calarasi anchetata pentru delapidare Politistii au ridicat dosare de la club EXCLUSIV Reactia LPF Este inacceptabil

Dunărea Călăraşi este anchetată pentru delapidare, iar anunţul a fost făcut de conducerea clubului pe contul oficial de Facebook. Ancheta vizează felul în care au fost cheltuiţi banii în perioada 2014-2016, iar conducătorii echipei susţin că documentele ridicate sunt din perioada fostei conduceri, atunci când clubul evolua în liga a treia.

UPDATE, ora 14:36. Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a comentat pentru FANATIK situația de la Călărași: “Comisiile de Disciplină de la FRF se ocupă de aceste cazuri, însă Liga Profesionistă de Fotbal pledează pentru un fotbal curat și în momentul în care aceste acuzații sunt probate, situațiile de acest gen sunt inacceptabile”.


Dunărea Călăraşi, anchetată pentru delapidare

Dunărea Călăraşi, echipă care ocupă locul locul 7 în play-out-ul Ligii 1 Betano, este anchetată pentru delapidare. Poliţişii au descins miercuri la sediul clubului, de unde au ridicat mai multe documente din perioada 2014-2016.

“Polițiști din cadrul IPJ Călărași au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călărași, mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 și care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii. Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2-a”, au anunţat oficialii clubului Dunărea Călăraşi.

Dunărea Călăraşi, anchetată pentru delapidare (sursă foto: sportpictures.eu)
Dunărea Călăraşi, anchetată pentru delapidare (sursă foto: sportpictures.eu)

Dunărea Călăraşi, campioana Ligii 2 în sezonul 2017-18

Dunărea Călăraşi a promovat în Liga 1 Betano, după ce a câştigat Liga 2 la finalul sezonului 2017-18. Călărăşenii au fost la un pas de promovare şi în sezonul 2015-16, când “Valahii” au ajuns până în barajul pentru un loc în prima ligă din România, dar au pierdut în faţa celor de la UTA Arad.

În actualul sezon din Liga 1 Betano, Dunărea Călăraşi a reuşit să aducă jucători cu nume la echipă. Steliano Filip, Alexandru Bourceanu, Cristian Sîrghi, Gabriel Iancu sau Constantin Nica au ajuns sub comanda lui Dan Alexa.