Accident mortal cu o maşină a Dunării Călăraşi. Ce s-a întâmplat

dunarea calarasi, dacia unirea braila, accident, drajna

Dunărea Călăraşi, aproape de tragedie după meciul cu Dacia Unirea Brăila. Formaţia antrenată de Dan Alexa a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul contra brăilenilor din etapa a 16-a din Liga 2, iar echipa a coborât pe locul 2 în clasament.

La doar câteva ore după terminarea meciului de la Brăila, una dintre maşinile clubului a fost implicată într-un accident tragic. Incidentul s-a petrecut în localitatea Drajna Nouă, din judeţul Călăraşi, iar printre răniţi se numără oficiali ai clubului Dunărea.

Autoturismul, în care se aflau membri ai staff-ului tehnic al lui Dan Alexa, a fost lovit frontal de un autovehicul intrat pe contrasens. În urma accidentului, două persoane au murit pe loc, în timp ce o alta se află în comă, la spital.

Dunărea Călăraţi, comunicat prompt pe Facebook

Conform prosport.ro, Nicolae Iorga, maseur al echipei, s-a ales cu factură de bazin, în timp ce Alexandru Munteanu, magazioner al clubului, a fost rănit la cap. Ambii au fost transportaţi la un spital din Bucureşti.

Oficialii clubului Dunărea Călăraşi au postat un comunicat pe contul oficial de Facebook. "În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi", se arată în comunicatul echipei de pe poziţia secundă din Liga 2.