Fotbal intern

Premieră la Dunărea Călăraşi – FCSB. Ce aduc gazdele la meci

01.10.2018 | 22:24
Premiera la Dunarea Calarasi  FCSB Ce aduc gazdele la meci

FCSB va întâlni în deplasare Dunărea Călăraşi, în optimile Cupei României, după ce echipa lui Dică a trecut de Unirea Alba în 16imile competiţiei, scor 1-0. S-a pus însă problema stadionului pentru meciul cu Călăraşiul, dat fiind faptul că echipa de pe malul Dunării nu are instalaţie de nocturnă la stadion.

Cu toate acestea, autorităţile fac eforturi considerabile pentru a juca meciul cu FCSB la Călăraşi: “Am înţeles că se va închiria o nocturnă. Lucrurile sunt clare din punctul ăsta de vedere. Cu siguranţă este un spectacol pentru Călăraşi. De asta am promovat în prima ligă” , a spus antrenorul celor de la Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, la finalul partidei cu Concordia Chiajna din etapa a zecea a Ligii 1 Betano, încheiată cu un scor egal, 1-1.

Dunărea Călăraşi va juca împotriva lui FCSB pe teren propriu. Ce s-a întâmplat în meciul cu Unirea Alba Iulia

Înainte să joace la Călăraşi, cei de la FCSB au avut o deplasare inedită în 16imile Cupei României, în compania celor de la Unirea Alba Iulia, formaţie din Liga a 3-a a fotbalului românesc. Cu toate că ar fi vrut ca partida cu roş-albaştrii să se joace pe stadionul din Cetatea Unirii, gazdele nu au avut de ales. Din cauza faptului că închirierea unei instalaţii de nocturnă ar fi costat în jurul sumei de 50.000 de euro, albaiulienii au decis să renunţe la visul de a juca cu FCSB pe stadionul “Cetate”.

Astfel, meciul cu FCSB s-a disputat la Zlatna, cel mai apropiat stadion omologat care are şi o instalaţie de nocturnă, iar partida Unirea Alba Iulia – FCSB s-a disputat cu casa închisă. 2.750 de spectatori s-au înghesuit să îi vadă la lucru pe elevii lui Nicolae Dică, trupa sa câştigând cu mari emoţii în faţa celor de la Alba Iulia, scor 1-0, cu un gol al lui Raul Rusescu în minutul 85.

De partea cealaltă, Dunărea Călăraşi a trecut cu 2-0 de CSM Slatina, după golurile înscrise de Valentin Alexandru şi Alin Dobrosavlevici.