Fotbal intern

Dunărea Călărași – FCSB 1-1: Teja, debut ratat pe banca vicecampioanei. Video

Dunărea Călărași - FCSB, în etapa a 22-a din Liga 1 Betano

Dunărea Călărași – FCSB s-a terminat cu scorul de 1-1, în etapa a 22-a a Ligii 1 Betano, la debutul lui Mihai Teja pe banca roș-albaștrilor. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Final de meci! Partida Dunărea Călărași – FCSB s-a terminat, scor 1-1.

Min. 90+5: Ratare uriașă pentru Harlem Gnohere, în finalul partidei.

Min. 90Dan Alexa a fost trimis în tribune de Ovidiu Hațegan. Imagini de la sfârșitul partidei Dunărea Călărași – FCSB:

LIVE de la Călărași. Toate reacțiile după Dunărea – FCSB sunt AICI – https://goo.gl/pbbfRq

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 2. Februar 2019

Min 67 A ieșit Florin Tănase, a intrat Harlem Gnohere.

Min 58 A ieșit Raul Rusescu, a intrat Olimpiu Moruțan.

Min 51 A ieșit Adrian Stoian, a intrat Florentin Matei.

Min 50 Ocazie uriașă pentru FCSB! Dennis man a ratat din situație de 1 la 1 cu portarul Calancea, după o pasă genială a lui Florinel Coman.

PAUZĂ După 45 de minute, scorul este 1-1.

Min 45+3 Ratare mare Dunărea Călărași! Bălgrădean a apărat un șut al lui Mediop, după o gafă a lui Dragoș Nedelcu.

Min 30 Goool Dunărea Călărași: Mediop a egalat pentru călărășeni, după ce a profitat de gafele lui Planic și Bălgrădean.

Min 16 Goool FCSB: Dennis Man deschide scorul cu un șut fabulos de la 20 de metri.


Min 5 Au apărut la meci și fanii FCSB. Aproximativ 30 de fani ai oaspeților au venit la meci.

Fanii FCSB, la meciul cu Dunărea Călărași

START DE MECI 

Echipele de start: 

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Junior Morais – Nedelcu, Stoian – Man, Tănase, Coman – Rusescu. Rezerve: Vlad, Matei, Hora, Gnohere, Moruțan, Teixeira, Stan.

Dunărea Călăraşi (4-4-2): Calancea – Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Ben Djemia – Honciu, Bourceanu, Souda, Mendy – Ammari, NDiaye.


UPDATE, ora 13:55. Atmosferă de mare meci la Călăraşi:

Dunarea Calarasi – FCSB

Suntem în direct de la Călărași. În cateva momente începe Dunărea – FCSB – https://goo.gl/Gu6bnGToate informațiile sunt aici – https://goo.gl/pbbfRq

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 2. Februar 2019


UPDATE, ora 12:42. Antrenorul cu portarii de la FCSB, Marius Popa, este suspendat o etapă pentru incidentul din meciul cu CFR Cluj. El nu are voie să intre în vestiar şi nu va merge la încălzire cu portarii. El nu a părut deranjat de sancţiune şi avea o stare de spirit foarte bună înaintea meciului ?

Dunărea Călărași - FCSB, ora 14.00, Live video în Liga 1 Betano. Exclusiv. Echipa de start aleasă de Mihai Teja
Marius Popa, antrenorul cu portarii al FCSB, îmbrăcat în negru alături de George Neagu, fost jucător la Timișoara și Argeș, acum preparator fizic la Dunărea Călărași

UPDATE, ora 12:35. FCSB a ajuns la stadionul din Călăraşi. Jucătorii lui Teja au fost foarte relaxaţi după ce au coborât din autocar şi au fost să inspecteze suprafaţa de joc. 

Dunărea Călărași - FCSB, ora 14.00, Live video în Liga 1 Betano. Exclusiv. Echipa de start aleasă de Mihai Teja

Dunărea Călărași - FCSB, ora 14.00, Live video în Liga 1 Betano. Exclusiv. Echipa de start aleasă de Mihai Teja


UPDATE, ora 12:24 / FANATIK a aflat echipa de start aleasă de Mihai Teja. FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Junior Morais – Nedelcu, Stoian – Man, Tănase, Coman – Rusescu. Rezerve: Vlad, Matei, Hora, Gnohere, Moruțan, Teixeira, Stan.

Dan Alexa a ales următorul 11. Dunărea Călăraşi (4-4-2): Calancea – Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Ben Djemia – Honciu, Bourceanu, Souda, Mendy – Ammari, NDiaye.

Echipele oficiale:


Cu o oră și jumătate înainte de începerea partidei la stadionul din Călărați și-a făcut apariția brigada de arbitri în frunte cu centralul Ovidiu Hațegan.


FCSB se deplasează pe terenul celor de la Dunărea Călărași sâmbătă, 2 februarie, iar primul meci al celor două formații din 2019 va începe la ora 14.00, pe stadionul din Călărași. FCSB începe anul pe poziția a 2-a în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 40 de puntce, iar Dunărea Călărași se află pe 12, cu 17 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna.

Dunărea Călărași – FCSB Live Steam Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look TV

Cei care nu vor putea merge pe stadion pentru a vedea meciul dintre Dunărea Călărași și FCSB vor putea să urmăească duelul LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Digi Sport și LOOK TV. Cel ai scump bilet la Dunărea Călărași – FCSB costă 100 de lei, la VIP, iar cel mai ieftin 15 lei.

Mihai Teja are mici probleme înaintea meciului cu Dunărea Călărași. Mihai Bălașa și Mihai Roman sunt suspendați și vor lipsi în prima partidă din 2019. Cei doi au fost eliminați în derby-ul cu CFR Cluj. Mai mult, Marko Momcilovic nu este încă 100% apt pentru a juca titular și de aceea nu a fost folosit nici în meciurile amicale jucate de vicecampioana României în Spania, iar antrenorul Mihai Teja nu dorește să riște o accidentare mai gravă a lui Harlem Gnohere, atacant care a acuzat probleme în Marbella.

Iată prețurile biletelor la Dunărea Călărași – FCSB:

  • TRIBUNA 2 – 40 lei, sectoarele 13 și 14
  • TRIBUNA 2 – 35 lei, sectoarele 23 și 24
  • TRIBUNA 1 – 30 lei
  • TRIBUNA 1 – 25 lei, sectoarele 35 și 46
  • PELUZE – 15 lei
  • VIP – 100 lei
  • Family 1+1 gratis – 15 lei

Programul caselor de bilete:

  • Luni – Vineri – 10.00 – 17.00
  • Sâmbătă – 10.00 – 13.00 și pe 2 februarie de la 10.00 până la ora meciului, 14.00

Liga 1 Betano LIVE VIDEO și STEAM pe FANATIK.RO

În etapa 21 din Liga 1 Betano, cea care s-a jucat la finalul anului 2018, Dunărea Călărași a pierdut pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 0-1, după golul înscris de Ongenda în minutul 36. Nici FCSB-ului nu i-a mers foarte bine în ultima rundă. Gruparea roș-albastră a fost învinsă pe Arena Națională de CFR Cluj, scor 0-2, iar Gigi Becali a decis să îl dea afară pe Nicolae Dică și să îl aducă pe banca tehnică a vicecampioanei României pe Mihai Teja.

  • Toate meciurile din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, sunt LIVE VIDEO și STEAM pe FANATIK.RO.