Fotbal intern

După 1-1 cu Chindia, Gigi Becali se pregătea să-l aducă la FCSB pe Edi Iordănescu dacă acesta rata play-off-ul cu Gaz Metan. Ce va fi la vară? EXCLUSIV

25.02.2020 | 13:22
Dupa 11 cu Chindia Gigi Becali se pregatea sal aduca la FCSB pe Edi Iordanescu daca acesta rata playofful cu Gaz Metan Ce va fi la vara EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Situația lui Bogdan Vintilă nu mai este așa liniștitoare pe banca FCSB-ului, Rezultatele slabe din acest început de 2020, cu 5 puncte obținute din 5 meciuri, a crescut presiunea pe umerii tehnicianului.

După remiza cu Chindia Târgoviște, Gigi Becali a fost extrem de supărat pe antrenor și pe jucători. Discuta în miez de noapte cu apropiații să i se propună variante de înlocuitori pentru Bogdan Vintilă. Unul dintre numele aduse în discuție a fost Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaș, dorit la FCSB și de Mihai Stoica!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșan- FCSB: 1,61 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

Gigi Becali se gândește iar să-l aducă pe Edi Iordănescu la FCSB după remiza cu Chindia Târgoviște

Sâmbătă seara, la câteva minute după ce s-a terminat partida dintre FCSB și Chindia Târgoviște, cu golul egalizator al oaspeților venit pe final, Gigi Becali era un car de nervi.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Becali a discutat cu apropiații despre soluțiile pentru redresarea echipei. Iar punctul cel mai important l-a reprezentat banca tehnică, patronul fiind nemulțumit de cum arată echipa în 2020.

S-au luat în discuție mai multe nume, unul dintre acestea fiind cel al lui Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, dorit de Gigi Becali la FCSB și în vară. A doua zi Edi Iordănescu avea meci decisiv cu Dinamo pentru a prinde play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Interesul roș-albaștrilor pentru antrenorul Mediașului depindea clar de rezultatul acelei partide. Dacă Gaz Metan rata calificarea în play-off, Becali lua în calcul foarte serios să-l aducă acum la FCSB pe Edi Iordănescu, mai ales că acesta ar fi fost fără motivație să meargă cu Gazul în play-out după ce a stat tot sezonul în primele șase locuri.

Gigi Becali a dezvăluit că soarta lui Bogdan Vintilă se poate schimba peste o zi sau peste un meci

Edi Iordănescu a câștigat a doua zi meciul cu Dinamo, 1-0, și a reușit calificarea în turneul pentru titlu, o performanță unică pentru gruparea ardeleană.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirile lui Gigi Becali vizavi de Bogdan Vintilă rămân. Inclusiv intervenția de la Digi a patronului de la FCSB în acea seară a remizei cu Târgoviștea a sugerat că Becali caută antrenor.

„O să-l mai las pe Vintilă un meci să facă el tot. Îl mai las un meci din play-off. Dacă bate, bine, dacă nu, fac eu tot. Nu antrenez, dar fac eu tot din acel moment. Adevărul este că el face tot acum. Dar dacă vreau, fac ce vreau eu, dar l-am lăsat pe Vintilă până într-o zi când o să mă supăr. Acum nu sunt supărat. Poate mâine, peste o lună, peste două…” – Gigi Becali, patron FCSB

Întrebat dacă se poate schimba banca tehnică, Becali a dat un răspuns care a lăsat loc de interpretări. În sensul în care Bogdan Vintilă poate pleca (și) a doua zi! Referirea avea legătură cu meciul Gaz Metan – Dinamo! Oricum, Gigi Becali a spus că-l va mai lăsa pe Vintilă să pregătească doar primul meci din play-off, deplasarea la Botoșani, apoi, dacă lucrurile nu sunt ok, patronul se va implica total!

Varianta Edi Iordănescu la FCSB ar putea reveni în actualitate la vară, după terminarea campionatului. În acest moment, Iordănescu nu a semnat nicio prelungire a contractului cu Gaz Metan Mediaș, astfel că în iunie 2020 va fi liber de contract!

  • 5 puncte din 5 meciuri a obținut FCSB în 2020, dintr-o victorie (2-1 cu Voluntari) și două remize (0-0 cu Clinceni și 1-1 cu Chindia). A pierdut la CFR (0-1) și la Dinamo (1-2)
  • 4 este locul de pe care pornește FCSB play-off-ul, cu 22 de puncte, cea mai slabă clasare a echipei lui Gigi Becali de când s-a trecut la acest sistem
ADVERTISEMENT