Life

După 13 ani de căsnicie cu Marian Caraivan, Monica Anghel a făcut anunțul: ”Eu sunt mai autoritară”

După un mariaj de 13 ani, Monica Anghel a vorbit despre soțul său, Marian Caraivan. Ce a mărturisit îndrăgita cântăreață.
28.05.2023 | 22:52
Dupa 13 ani de casnicie cu Marian Caraivan Monica Anghel a facut anuntul Eu sunt mai autoritara
După un mariaj de 13 ani, Monica Anghel a vorbit despre soțul său, Marian Caraivan. Ce a mărturisit îndrăgita cântăreață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 13 ani de căsnicie cu al doilea soț, actrița din serialul Strada speranței, de la Kanal D, a făcut anunțul. Vedeta susține că este mai autoritară în privința relației pe care o are cu fiul său, Aviv, în vârstă de 12 ani.

După un mariaj de 13 ani, Monica Anghel a vorbit despre soțul său, Marian Caraivan. Ce a mărturisit îndrăgita cântăreață

După un mariaj de 13 ani, Monica Anghel a vorbit despre soțul său, Marian Caraivan. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că nu este totul roz, tot timpul, în relația cu partenerul de viață, dar a reușit să găsească un echilibru.

ADVERTISEMENT

Artista știe când trebuie să lase de la ea și cum să facă ca legătura amoroasă să evolueze mai departe. Vedeta se sfătuiește mult cu soțul său și este foarte încântată și de prietenia care este între bărbat și băiatul lor.

„Ne sfătuim, da. Cumva e și firesc lucrul acesta, dar legat de cariera mea, nu. Pentru că fiecare are treaba lui, profesia lui… Au o relație tată-fiu firească. Se joacă, ies în parc cu câinele, se distrează.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mai autoritară. Când este ceva de reglat, eu trebuie să intervin”, a declarat Monica Anghel într-un interviu pentru revista viva. Solista petrece foarte mult timp cu fiul său pentru că nu are un program fix, ci flexibil.

Monica Anghel și minunea din viața sa

Monica Anghel a discutat în același interviu și despre minunea care există în viața sa în momentul de față. Vedeta își cam pierduse încrederea că va deveni mamă, însă dorința i s-a îndeplinit în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Renumita actriță din serialul Strada speranței a născut în urmă cu 12 ani, Aviv, fiind copilul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Cântăreața e foarte atentă la creșterea și educația lui și chiar l-a mutat la o altă școală pentru că era victima bullying-ului.

„Exact, da. Mi-am pierdut speranța de a avea un copil. El este minunea vieții mele”, a mai adăugat Monica Anghel. Vedeta a născut pe 10 septembrie 2010, ceea ce înseamnă că peste câteva luni își va sărbători fiul.

ADVERTISEMENT

Băiatul nu apare foarte des pe social media, semn că artista este foarte protectivă și atentă la aceste lucruri. Cel mai probabil nu dorește să-l expună pentru a-și trăi copilăria normal, fără a fi urmărit de fotografi.

 

ADVERTISEMENT