Life

După 13 ani de căsnicie, Mirela Vaida a făcut anunțul: “O să ne facem și puțin de cap”

Mirela Vaida și Alexandru Vaida sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii. Asta nu înseamnă însă că cei doi au uitat de timpul petrecut împreună.
25.12.2022 | 14:10
Dupa 13 ani de casnicie Mirela Vaida a facut anuntul O sa ne facem si putin de cap
Ce planuri au Mirela Vaida și soțul ei de Revelion. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Crăciunul aduce familia împreună. Așa se întâmplă și în cazul prezentatoarei de la Acces Direct, Mirela Vaida.

Ce planuri are Mirela Vaida de Revelion

Vedeta a oferit un interviu în care a vorbit despre planurile pe care le are de sărbători. Crăciunul îl va face în familie, însă mai apoi, copiii vor merge direct la soacra ei, astfel încât Mirela și Alexandru Vaida să petreacă timp împreună.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces Direct a mai dezvăluit că va petrece o săptămână alături de soțul ei, în doi, iar de Revelion au în plan să se distreze până dimineață.

De abia apoi, va avea loc reunirea cu cei mici, însă cert este că Mirela Vaida are de gând să își facă de cap anul acesta cu soțul său, dar și cu prietenii.

ADVERTISEMENT

”După ce facem Crăciunul în familie, copiii zboară la soacra mea, la Cluj. Noi rămânem o săptămână singuri, avem Revelionul ne distrăm până dimineața. Eu merg să cânt la Brașov, ne invităm prieteni, o să ne facem și puțin de cap.

Ulterior, ei vin, iarăși începem pregătirile, începe semestrul al doilea de școală. Dar, să știi că secretul este ca la câteva weekend-uri, un weekend să fie al nostru”, a mărturisit vedeta, pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Și nu doar de Revelion, Mirela Vaida petrece timp în doi. Vedeta a mai povestit că își alege un weekend în care pleacă cu soțul ei într-un city break, iar destinația nu contează deloc.

Mirela Vaida are grijă să petreacă timp de calitate cu soțul ei

Vedeta se bazează pe deconectare și are grijă să aleagă zboruri care nu durează mai mult de două ore. Pentru ea și pentru Alexandru Vaida, două nopți împreună sunt suficiente.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îi este dor de copii în acele momente, Mirela Vaida știe că are nevoie și de un echilibru pentru ca lucrurile să funcționeze.

”Eu și soțul luăm bilete unde găsim, plecăm într-un city break, nu contează unde, orice Capitală a lumii te deconectează, mai ales dacă e aici, în Europa, la 2 ore de zbor. (…). 

Te deconectează 2 zile și te încarcă pentru încă o lună. Asta te menține”, a mai povestit vedeta, pentru ego.ro.

Printre altele, Mirela Vaida a mai vorbit și despre cel de-al patrulea copil. Vedeta spune că nu mai are suficienți nervi pentru a se descurca cu un nou membru al familiei, drept urmare, preferă să se bucure de cei trei copii ai săi.

În cazul în care s-ar întâmpla însă să rămână însărcinată din nou, prezentatoarea de la Acces Direct spune că nu ar da cu piciorul unei astfel de șanse.

ADVERTISEMENT