Life

După 14 ani de căsnicie cu Andrei Duban, Grațiela Duban a făcut anunțul: “Sunt momente mai puțin frumoase”

După 14 ani de căsnicie cu Andrei, Grațiela Duban a vorbit despre despre divorț. Ce se întâmplă în relația celor doi în această perioadă.
31.05.2023 | 16:57
Dupa 14 ani de casnicie cu Andrei Duban Gratiela Duban a facut anuntul Sunt momente mai putin frumoase
Grațiela a vorbit despre divorț, după 14 ani de căsnicie cu Andrei Duban. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei și Grațiela Duban sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună un băiețel, însă vedeta de la Kanal D a făcut dezvăluiri despre divorț. Cum decurge căsnicia celor doi și cum își descrie prezentatoarea soțul.

Grațiela, adevărul despre relația cu Andrei Duban. Cum stau lucrurile în familia lor

Grațiela și Andrei Duban sunt împreună de 14 ani, iar acesta s-a îndrăgostit de soția lui din prima clipă în care a văzut-o și chiar a renunțat la fumat pentru a primi o șansă. Împreună au și un băiețel și formează una dintre cele mai sudate familii din showbiz.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, nu se ascund și recunosc că întâmpină probleme în cuplu. Recent, prezentatoarea de la Kanal D a făcut dezvăluiri despre divorț. Grațiela Duban este de părere că prea mulți apropiați ai lor ajung să se despartă și o sperie acest lucru.

„Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că sunt mulți apropiați, cunoștințe de-ale noastre care traversează o perioadă grea. Și la noi sunt momente mai puțin frumoase, dar noi ne-am educat împreună.

ADVERTISEMENT

Ce ne-a unit pe noi foarte tare este faptul că ne lega același lucru: familia, pentru că el ajunsese să aibă o vârstă și își dorea să fie la casa lui, iar eu pentru că familia este baza mea psihică, dacă ai familie, poți construi orice”, a declarat Grațiela despre căsnicia cu Andrei Duban, pentru spectacola.ro. 

Vedeta a dezvăluit că faptul că amândoi sunt centrați pe ideea de familie, îi ajută să reziste în fața problemelor. Secretul longevității relației pe care Grațiela și Andrei Duban o au este, de fapt, comunicarea. „Eu cred, în primul rând, că oamenii renunță la luptă.

ADVERTISEMENT

Poate odată cu trecerea timpului sentimentele se transformă. Ca să nu zic că dispar. Nu mai ai cum să ai aceiași fluturași în stomac, ca în primele luni. Asta e clar. Dar trebuie să ai răbdare și să vezi dacă mai poți salva relația”, mai spus Grațiela Duban.

Cum îl descrie Grațiela Duban pe soțul său

În acest context, chiar și după atâția ani de când sunt împreună, Grațiela are numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Duban. Prezentatoarea Kanal D a mărturisit că nu ar putea niciodată să-i facă rău, voit, soțului său.

ADVERTISEMENT

„Eu apreciez la soțul meu bunătatea. E un om atât de bun, care mă iubește atât de mult, încât nu știu dacă pe lumea asta mai poate exista un bărbat care să mă iubească la fel.

Și eu nu aș vrea vreodată să-i creez lui vreo durere sufletească. Prefer să stau să sufăr eu, decât să-i creez lui vreo suferință. Pe noi nu ne-a interesat ce zice lumea, important e ce ne-am dorit să clădim”, a declarat vedeta.

Totodată, Grațiela susține că atunci când ea sau Andrei Duban greșesc, nu sunt prea mândri să-și ceară scuze și asta este ceea ce le-a salvat de fiecare dată căsnicia. „Nu voi da nume, dar apropiați de-ai mei, care din păcate urmează să de despartă.

Fac asta, după părerea mea, pentru că nu au avut o comunicare. Au avut o problemă. Nu au vorbit despre asta, au trecut peste. Dar nu se trece niciodată peste, undeva acolo rămâne. În momentul în care se greșește a doua oară, reînvie și greșeala. Eu cred foarte mult în ideea de a-ți cere scuze și de a spune că ai greșit”, a dezvăluit Grațiela, soția lui Andrei Duban, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT