Life

După 16 ani de căsnicie cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a făcut anunțul: ”Testul cel mai dificil”

La 16 ani de la nunta cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a oferit informația momentului. Când a fost cel mai greu în mariaj.
11.06.2024 | 08:10
Dupa 16 ani de casnicie cu Sabin Ivanof Simona Patruleasa a facut anuntul Testul cel mai dificil
La 16 ani de la nunta cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a oferit informația momentului. Când a fost cel mai greu în mariaj. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 16 ani de căsnicie cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a făcut anunțul. Care a fost, de fapt, „testul cel mai dificil” pentru frumoasa prezentatoare de la Kanal D și pentru milionarul cu care este căsătorită de vreme bună.

La 16 ani de la nunta cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a oferit informația momentului. Când a fost cel mai greu în mariaj

La 16 ani de la nunta cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a oferit informația momentului. Când a fost cel mai greu în mariaj. Vedeta a dezvăluit că de când a devenit mamă lucrurile s-au schimbat mult în viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Ingrid, fetița celor doi, este uneori motiv de dispută pentru că nu reușesc să se pună pe aceeași lungime de undă. Moderatoarea recunoaște că sunt situații în care nu este de aceeași părere cu partenerul de viață.

„Până să o avem pe Ingrid nu aveam motive de dispută. Când ai un copil pot fi păreri diferite în ceea ce privește educația și creșterea lui, iar echilibrul în astfel de situații este o mare provocare.

ADVERTISEMENT

Eu și Sabin discutăm despre fiecare aspect care apare în viața noastră și a copilului nostru, Ingrid este centrul universului pentru noi. Testul cel mai dificil pe care l-am avut în relație a fost acela când am aflat că nu pot avea copii.

Sabin a fost mereu cu mine și m-a sprijinit. Am depășit momentul pentru că nu am renunțat niciunul dintre noi, chiar dacă au fost ani foarte grei”, a declarat Simona Pătruleasa pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Simona Pătruleasa, detalii din mariajul cu Sabin Ivanof

Simona Pătruleasa a venit și cu o serie de detalii din mariajul cu soțul său, Sabin Ivanof. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din lumea mondenă, afișându-se împreună destul de rar.

În căsnicia lor nu există reguli pentru că relația se bazează foarte mult pe respect și pe dorința de a merge împreună, uniți, pe același drum, indiferent de greutățile care ies în calea lor. Fac asta și pentru fiica lor, Ingrid.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă consideră că acestea sunt calitățile pe care trebuie să le întrunească doi parteneri pentru a avea o familie frumoasă și sănătoasă. Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au rezistat în mariaj pentru că au știut să depășească momentele mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT