Life

După 16 ani de relaţie cu soțul ei, Jamila a făcut anunţul: “Nici nu știu să vă spun de ce”

Anunțul făcut de Jamila după 16 ani de relație cu soțul ei. Îndrăgita bucătăreasă a vorbit despre zvonurile privind divorțul.
15.02.2024 | 21:54
Dupa 16 ani de relatie cu sotul ei Jamila a facut anuntul Nici nu stiu sa va spun de ce
Jamila și soțul ei sunt căsătoriți de 16 ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jamila a făcut anunțul despre căsnicia ei, după 16 ani de relație cu soțul ei. În spațiul public au circulat speculații cum că bucătăreasa și partenerul ei a urma să divorțeze.

Jamila a făcut anunțul, după 16 ani de relație cu soțul ei. Ce spune despre divorț

Îndrăgita bucătăreasă este urmărită de mulți români pentru rețetele sale delicioase, bine explicate și ușor de preparat, însă internauții sunt interesați de ce se petrece în căsnicia acesteia.

ADVERTISEMENT

De curând, Jamila a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Mohamed, cu care este căsătorită de 16 ani. De curând, au apărut speculații potrivit cărora creatoarea de conținut și partenerul ei de viață ar divorța.

Bucătăreasa este întotdeauna sinceră, așa că a ținut să clarifice situația căsniciei sale. Jamila a spus, pe rețelele sociale, că ea și soțul ei nu au avut niciodată discuții despre divorț.

ADVERTISEMENT

În plus, cei doi au o căsnicie fericită și își doresc să fie împreună pentru cât mai mult timp. Creatoarea de conținut a ținut să precizeze că lucrurile merg bine și că ea însăși va anunța dacă se va pune problema divorțului.

“De ziua îndrăgostiților circulă un zvon cum că aș fi divorțat. Pentru că am văzut că acest subiect stârnește curiozitatea multora, vreau să-l clarific. Sunt căsătorită de aproape 16 ani, iar între mine și soțul meu nu a existat niciodată vreo discuție despre divorț.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu nu a existat, nici nu știu să va spun de ce. Am pornit în viață pentru a rămâne împreună și nu ne-am gândit să schimbăm asta. Dimpotrivă, avem o căsnicie fericită, ne iubim și ne place să fim împreună chiar și după atât timp.

Suntem doi oameni care și-au unit destinele de atâția ani, am trecut împreună peste tot ce ce-a dat viață și ne dorim să rămânem o familie până la final.

ADVERTISEMENT

Dacă se va schimbă ceva, promit că fiu eu cea care va face anunțul pentru a nu există nicio speculație. Până atunci, va doresc să aveți o zi a îndrăgostiților fericită și să va iubiți în fiecare zi de parcă ar fi ultima! LOVE YOU ALL”, a transmis Jamila pe Facebook, iar mesajul a venit chiar de Valentine’s Day.

Jamila, implicată într-un proces cu o altă creatoare de conținut

De ceva timp, Jamila este implicată într-un scandal cu o altă creatoare de conținut din domeniul culinar, Laura Laurențiu. Aceasta din urmă a acuzat-o că i-a furat o rețetă de eclere.

Cele două au ajuns să se lupte în instanță, iar Jamila are de gând să-și demonstreze nevinovăția în această situație. Geanina Staicu-Avram, pe numele ei real, a vorbit, anul trecut, despre acest subiect, spunând că “rețetele nu au drepturi de autor”.

ADVERTISEMENT