Life

După 22 de ani de relație cu soția sa, Georgiana, Cătălin Moroșanu a dat vestea: ”Mereu se întâmplă lucrurile astea”

La 22 de ani de la prima întâlnire cu Georgiana, Cătălin Moroșanu a oferit informația momentului. Ce se întâmplă în mariaj.
21.05.2024 | 15:20
Dupa 22 de ani de relatie cu sotia sa Georgiana Catalin Morosanu a dat vestea Mereu se intampla lucrurile astea
La 22 de ani de la prima întâlnire cu Georgiana, Cătălin Moroșanu a oferit informația momentului. Ce se întâmplă în mariaj. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

După 22 de ani de relație cu soția sa, Georgiana, Cătălin Moroșanu a dat vestea. Fostul concurent de la Survivor România recunoaște că „mereu se întâmplă lucrurile astea” într-un cuplu. La ce se referă sportivul.

La 22 de ani de la prima întâlnire cu Georgiana, Cătălin Moroșanu a oferit informația momentului. Ce se întâmplă în mariaj

La 22 de ani de la prima întâlnire cu Georgiana, Cătălin Moroșanu a oferit informația momentului. Ce se întâmplă în mariaj. Vedeta în vârstă de 39 de ani și partenera de viață s-au cunoscut pe când erau niște copii. S-au crescut unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Au evoluat împreună și au reușit să se modeleze. S-au susținut mereu în tot ceea ce au făcut, mai ales din punct de vedere profesional. În plus, fostul concurent de la Pro TV consideră că cei mici au stabilizat relația de când au venit pe lume.

„Mereu se întâmplă lucrurile astea într-o căsnicie, adică am fi ipocriți să spunem: mamă, numai lapte și miere. Nu există așa ceva! Dar faptul că am fost de mici, ea avea 16 ani, eu 17 ani…

ADVERTISEMENT

Am crescut împreună, faptul că ne-am modificat comportamentele, faptul că ne-am acceptat așa cum am fost noi ne-a fost mai ușor să știm cine suntem”, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru cancan.ro.

Cătălin Moroșanu și soția sa, buni prieteni

Cătălin Moroșanu are o relație foarte frumoasă cu soția sa, dovadă că în timp legătura amoroasă s-a transformat și într-o prietenie. Sportivul și Georgiana se înțeleg de minune pentru că au învățat mereu din greșeli.

ADVERTISEMENT

Vedeta crede că partenera de viață a acceptat foarte multe compromisuri având în vedere că a rămas să locuiască la Iași, în timp ce luptătorul stă în București. Mai mult, fostul Faimos de la Survivor România este mai tot timpul în gale și meciuri.

Acum suntem prieteni, pentru că într-un cuplu trebuie să existe prietenie, ești prieten cu bărbatul, că stați împreună în același loc și mergeți în viață, că altfel nu merge povestea.

ADVERTISEMENT

Trebuie să discuți, să comunici foarte deschis, să bârfești, că bârfa este foarte importantă într-o relație de cuplu”, a completat Cătălin Moroșanu pentru aceeași sursă. Sportivul și soția sa, Georgiana, au împreună doi copii.

ADVERTISEMENT