Life

După 25 de ani de relaţie cu Viorel Lis, Oana a făcut anunţul: “S-au întâmplat multe”

Ce anunț a făcut Oana Lis, după 25 de ani de relație cu Viorel Lis. Lucrurile care s-au schimbat în mariajul lor îndelungat.
17.09.2023 | 14:39
Dupa 25 de ani de relatie cu Viorel Lis Oana a facut anuntul Sau intamplat multe
Ce a declarat Oana Lis despre relația ei cu Viorel Lis. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Lis a oferit noi detalii despre mariajul său cu Viorel Lis. Vedeta este de 25 ani căsătorită cu acesta, deși gurile rele au crezut că-l va părăsi într-o zi pe fostul primar al Capitalei, după ce nu va mai avea bani. Iată, însă, că Oana Lis a demonstrat contrariul. Ce anunț a făcut de curând?

Anunțul pe care l-a făcut Oana Lis, după 25 de ani căsătorie cu Viorel Lis. Cum au fost la un pas de divorț

Oana Lis a avut parte de lucruri frumoase, dar și neplăcute, pe parcursul celor 25 de ani alături de Viorel Lis. Recunoaște că în urma unei tensiuni care s-a instalat în căsnicie au fost la un pas de divorț. Însă, după mai multe discuții, s-au răzgândit.

ADVERTISEMENT

” (…) În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări, mulți ani în care a mers foarte bine. E normal să se întâmple lucrurile acestea și poate, uneori, bagi actele ca un wake up call ca să îl trezești pe celălalt, să facă ceva, să facă niște schimbări.”, a mărturisit Oana Lis pentru ego.ro

Oana Lis: ”Erau tot felul de vorbe din partea rudelor, prietenilor, presei”

Oana Lis a spus că presiunea din exterior și-a pus amprenta asupra poveștii sale de dragoste cu fostul edil. Multe persoane au decurs la diferite metode prin a-i face să se despartă. Rudele și presa puneau adesea paie pe foc și așa apăreau disensiunile.

ADVERTISEMENT

”Probabil că cea mai mare provocare a relației noastre a venit tot din afară, pentru că oamenii când văd că două persoane au relația lor, bula lor, sunt geloși și încearcă prin diferite tertipuri să îi despartă! Erau tot felul de vorbe din partea rudelor, prietenilor, presei. Cred că acestea au fost cele mai mari provocări!”, a mai detaliat Oana Lis.

Oana Lis, interesată de banii lui Viorel Lis? ”Am cunoscut bărbați și mai cu mulți bani”

Cea mai mare presiune pe care a simțit-o Oana Lis a fost aceea potrivit căreia stă cu Viorel Lis doar pentru că este bogat. Pentru sursa menționată, a explicat că în calea sa, de-a lungul timpului, s-au ivit bărbați cu o situație financiară mai bună și mai tineri decât Viorel Lis, dar nu s-a gândit vreo clipă să-l înșele.

ADVERTISEMENT

Oana Lis spune că mereu a văzut în soțul ei un partener potrivit pentru sufletul său, mai ales că trecutul i-a fost zbuciumat de o copilărie dificilă. Din cauza provocărilor pe care le-a avut în mariaj, Oana Lis a mai adăugat că, dacă ar avea o fată, nu ar îndemna-o să formeze un cuplu cu un bărbat mult mai mare decât ea.

” (…) De-a lungul a 25 de ani, am cunoscut bărbați și mai cu mulți bani ca Viorel, dar și mai tineri! Nu! La noi a fost o legătură pe viață, în care Viorel mi-a dat iubire, siguranță, un loc unde am putut să îmi rezolv traumele și să evoluez (…) O relație cu diferență de vârstă vine și cu multe provocări. Dacă aș avea o fată, nu i-aș recomanda să aibă o relație cu cineva care este cu mai mult de 10 ani mai în vârstă! (…)”, a mai precizat vedeta.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania...
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania și scuipă gloanțe!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TRUMP a fost ÎMPUȘCAT! Anunț privind STAREA de SĂNĂTATE
TRUMP a fost ÎMPUȘCAT! Anunț privind STAREA de SĂNĂTATE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Nunta în familia Hagi, după vechi obiceiuri. Ce tradiții neștiute au aromânii
Nunta în familia Hagi, după vechi obiceiuri. Ce tradiții neștiute au aromânii
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump marchează debutul unui nou capitol întunecat...
Tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump marchează debutul unui nou capitol întunecat și periculos pentru politica americană | Analiză BBC
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”