Life

După 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a făcut anunțul: “Fiecare a renunțat la ceva”

Andreea Marin (47 de ani) și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Povestea de dragoste durează deja de 5 ani.
14.07.2022 | 10:33
Dupa 5 ani de relatie cu Adrian Brancoveanu Andreea Marin a facut anuntul Fiecare a renuntat la ceva
Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. Dezvăluirile vedetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la TVR a făcut anunțul legat de legătura amoroasă pe care o trăiește împreună cu fostul consul în Libia. Frumoasa brunetă consideră că diferența de vârstă nu a stat deloc în calea fericirii sale.

Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. Dezvăluirile vedetei

Andreea Marin consideră că partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu, are toate calitățile necesare pentru o relație de lungă durată. Sunt împreună de 5 ani, eveniment pe care-l sărbătoresc de fiecare dată în Italia.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a subliniat că fiecare a renunțat la ceva atunci când au plecat împreună pe același drum. Iată că respectul și pasiunile comune i-au făcut să se iubească și mai mult.

„Omenia. Dăruirea. Bunul-simț. Valorile comune. Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat.

ADVERTISEMENT

Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a declarat vedeta pentru revista viva.ro.

Andreea Marin, îndrăgostită de Italia

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au petrecut prima vacanță împreună ca și cuplu în Italia, iar asta a devenit deja o tradiție. Anul acesta celebra prezentatoare și partenerul de viață vor sărbători din nou peste hotare.

ADVERTISEMENT

Călătoriile sunt una dintre pasiunile care îi leagă pe cei doi, dar și multe alte lucruri. Credința, pasiunea pentru design interior, animalele și viața sănătoasă sunt alte hobby-uri pe care vedeta le împărtășește cu iubitul ei.

„5 ani au de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!”, a mai adăugat Andreea Marin, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT